Létrehozva: 2022.10.20.

Gaál Noémi: Lakva ismeri meg az ember a másikat

"Az életemben kevés olyan embert tudnék említeni, akivel nem szeretnék fél percet sem egy szobában tölteni. Ha összeszámolnám, a két kezem is sok lenne rá."

Szerző Ripost

Ezen a héten startolt a celebpárokkal teli Párharc című játék a TV2-n. Több olyan szereplő is van, aki már megmérettette magát hasonló műsorban, ahol ugyanígy a küzdés volt a lényeg. Gaál Noémi, aki jelenleg az ATV időjósa, egy-egy műsor erejéig visszatért a TV2-re. Korábban az Ázsia Expresszben, Németh Lajos kollégájával karöltve indult neki a kalandnak.

Fotó: TV2

"Lakva ismeri meg az ember a másikat. Nyilvánvalóan abból a szempontból, hogy én a Tamással együtt élek jó néhány éve, vele kapcsolatosan kevesebb meglepetés ért, mondjuk mint egy kollégával. De én a Lajossal is nagyon nagyon jól kijöttem, de az első időben bizonyos energiát arra is kellett használnunk, hogy megismerjük egymást, hogy kinek milyen szokásai vannak, ha az Ázsia Expresszt nézzük, ugye a Lajos, aki a kollégám volt. Milyen dolgokra, hogyan reagál. Hozzáteszem, hogy nem volt csalódás, mert mi Lajossal is alapvetően, olyan emberek voltunk a közel 20 év alatt, amíg együtt dolgoztunk, hogy mindig számíthattunk egymásra. És egy olyan típusú versenyben, ahol extrém körülmények vannak, ahol kiszámíthatatlanság van, ahol nincsen kényelem, nincsen komfort, nyilvánvalóan fontos az, hogy az akivel a rajtvonalhoz odaállsz, arra számíthatsz."

Fotó: Origo

"Most Tamásnál azért könnyebb, egyértelmű volt a szituáció számomra, hiszen együtt élek vele, így bizonyos dolgokkal nem is kellett foglalkoznom, például hogy mit és hogyan visel, mire hogy reagál, szereti, vagy nem szereti. Az elmúlt években a napi ritmusunkat, szokásainkat már összehangoltuk és egyensúlyba hoztuk... A közös halmaz én vagyok a két műsor, az ázsiai kaland és az ezen a héten indult új, páros játék között. Nem olyan nehéz velem kijönni. Alapvetően türelmes, kompromisszum kész ember vagyok, aki a másikat jól tolerálja, elfogadja, amennyiben erre szükség van. De szerencsére kevés olyan embert tudnék mondani, akivel nem szeretnék fél percet sem egy szobában tölteni. Nyilvánvalóan van ilyen, de az sem lenne normális, ha nem lettek volna konfliktusok az életemben, és mindenkire csak jó szívvel gondolnék. A negatív dolgokból is, jó esetben tanul az ember. Hogy a többiek, akik velem vannak, vagy részesei voltak az múltamnak, hogy teljes mértében viszont kedvelnek, kedveltek-e, nem állíthatom, de azért bízom benne."

 

"Valójában jelentős különbség van a két kaland között, mivel most, a Párharcban mindenki egy villában lakik, együtt kell élnünk, míg az Ázsia Expresszben ketten voltunk Lajossal. A másik része pedig az, hogy a komfortosságot az Ázsiában az első perctől kezdve elvették tőlünk. A táplálkozásunk is le volt korlátozva, a szállás is esetleges volt. Tehát ilyen szempontból az volt a nehezebb."
 

"Érdekes társaság jött össze. Kicsit tartottam attól, hogy nem annyira fogadnak be minket és nyilvánvalóan nekünk is kicsit nehezebb lesz a beilleszkedés, hisz fiatalabb korosztállyal kerültünk össze. A villabéli életben mi alapvetően nagyon sokat nevettünk, és értettük is egymást. Viszonylag gyorsan feltérképeztük az erőviszonyokat is. Ezen sokat segített már az első játék és annak a kimenetele. Ha az ember a helyén tudja kezelni a saját lehetőségeit, akkor nem csalódik és jól tudja magát érezni egy picit színesebb társaságban is, akár egy különlegesebb környezetben is."

A párosról készült bemutatkozó videót itt tekinthetitek meg.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felismerhetetlen lett Tom Cruise barátnője, a Top Gun szőke bombázója

origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

vg.hu

Hiánycikk lett a súlycsökkentő, már korlátozzák a felírását

metropol.hu

A TV2 sztárjai elárulták hogyan alakult az életük

vg.hu

Az egyik legnagyobb magyarországi akkumulátorgyár: most jelentették be, máris betelt az összes állás

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

mindmegette.hu

Ragyog édesanyja, Katalin hercegné fotóján a szülinapos Sarolta

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

ripost.hu

Roppanós koviubi 3 nap alatt, mutatjuk a tökéletes receptet

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Nagyon kínos, nem akármire vetemedett Marics Peti - Videó

SHOWBIZ

Vége! Komoly döntést hozott a TV2 gyönyörű sztárja

SHOWBIZ

Jákob Zoltán átlépett egy határt! Nincs visszaút

SHOWBIZ

Most jelentették be: egy újabb legendát győzött le a gyilkos kór