Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2022.11.12.

Rozs Geri belátta, rajta úszott el az Ázsia Expressz döntő hete

Az egykori exatlonos szerint neki kellett volna komolyabban vennie a hajszát. Tudja, hol hibázott...

Kicsit sem a papírforma szerint alakult a pénteki hajsza az Ázsia Expresszben. A csütörtöki adásban megszerzett medálok ugyanis alaposan átírták a rangsort. Bár Gelencsér Timi és Rozs Geri ládikójában volt szám szerint a legtöbb medál, de Gyebnár Csekkának és Mérai Katának a duplázót sikerült megtalálnia, így ha csak egyetlen medállal is, de ők kerültek az élre. Ez pedig azt jelentette számukra, hogy ők biztos továbbjutói a hétnek, vagyis hajsza nélkül jutottak be az Ázsia Expressz legjobb három párja közé. 

Fotó: TV2

Persze ahogyan már lenni szokott, a TV2 kalandreality-jében az öröm most sem volt ingyen. A színésznőkre ugyanis várt még egy nehéz döntés. A pénteki hajsza előtt egy párost megmenthettek, vagyis ők határozták meg, kiknek kell eszeveszett rohanásba kezdeni azért, hogy játékban maradhassanak és továbbra is esélyesek legyenek a 10 millió forintos főnyereményre. Kata és Csekka a lehető leglogikusabb döntést hozták azzal, hogy Gáspárékat ültették kispadra, hiszen így három nagyon erős párost küldtek harcba, amivel a saját esélyeiket növelték. 

Fotó: TV2

És mint mindig, most is akadtak, akik zokon vették a dolgot. Armand dühösen reagált, hiszen nem értett egyet a páros indoklásával és Gelencsér Timi is felhúzta az orrát, hiszen valamiért arra számított, hogy Kata és Csekka méltányolja majd, hogy csupán egy medállal maradtak le tőlük. Végül elindult a nem mindennapi megpróbáltatásokat tartogató hajsza, mely során a pároknak dallamokat kellett felismerniük, természetesen rengeteg stoppolás várt rájuk, de kellett köszöntőt mondaniuk borral, egy autót is meg kellett buherálniuk, épület felismerésben is próbára tették őket és természetesen megint volt erőnléti feladat is.

Fotó: TV2

 A befutónál a kissé kapatos páros, Darinka és Ernő értek célba elsőként, őket pedig Fanni és Moh követték, így Gelencsér Timi és Rozs Geri másodszor is búcsúzni kényszerültek. A két páros között egyébként alig tíz méter volt a különbség a befutónál. 

„Beérkezéskor bennem nagyon sok gondolat kavargott. Ez a tíz méter is olyan hátrány volt a végén, illetve Armand is annyira jól motiválta Fannit, hogy eltekintve attól, hogy hallottam szegénynek a lihegését, szegény már hörögve vette a levegőt, de olyan erő volt ebben a nőben, hogy csak ment és ment. Ennek így kellett lennie. 

Hatalmasat mentek ők is, behozhatatlan hátrány volt

 – mondta Geri a hajsza után. A sportember azt is belátta, hogy ez a nap rajta ment el. „Nem csak azon a 10 méteren múlt, azon is múlt, hogy megint hülye voltam, meg kellett inni azt a bort, ellazáztam a dolgot. Kerestük a roncstelepet, kb. háromszor elmentünk mellette, pedig Timi jó irányt mutatott, ez ott csúszott el" - tette hozzá.

Gelencsér Timi jó érzésekkel búcsúzott az Ázsia Expressztől.

Fotó: TV2

„Ez csapatmunka volt, semmi baj. Jó ez így, én nem szomorkodom, újra megpróbálhattuk, nagyon élveztem Gerivel ezt a közös kalandot. A többieknek meg hajrá! Rengeteg szeretet kaptunk mindenhol az emberektől, akik felvettek minket, akik önzetlenül szállást adtak nekünk… Nagyon sok szeretettel tértünk vissza Magyarországra. Nem véletlenül ez az egyik legsikeresebb tévéműsor, mert itt tényleg mindenki szívét-lelkét beleadja, és fizikálisan is a maximumot nyújtja, jó volt ennek a részese lenni” - fogalmazott az egykori szépségkirálynő. 

Ezzel tehát kialakult az Ázsia Expressz döntő hetének mezőnye. Darinkáék, Győzőék, Katék és Fanniék szállnak harcba a 10 milló forintért. Folytatás hétfő este a TV2 képernyőjén, közvetlenül a Tények Plusz után. 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Poloska Péter kalandjai - itt vannak a legjobb mémek Magyar Péterről!

origo.hu

Next Top Model Hungary: eljött a meztelen fotózás ideje

borsonline.hu

Most kaptuk: robbanás volt az áruházban, elvesztette a karját egy férfi

magyarnemzet.hu

Indul az akció, így juthatunk garantáltan magyar szamócához kilónként ezer forint alatt

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

mandiner.hu

Simán győzött, és még picit reménykedhet a Liverpool

origo.hu

Egy szál kombinéban fogdossa magát Fésűs Nelly lánya

mindmegette.hu

Betétdíjas palackokra váltott a Szentkirályi, az ásványvíz és a Pepsi is érintett

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Óriási balhé a stúdióban! Egymásnak feszültek a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Korhatáros fotók: így néznek ki valójában ruha és fehérnemű nélkül a Next Top Model Hungary versenyzői

SHOWBIZ

Nagyon kínos, nem akármire vetemedett Marics Peti - Videó

SHOWBIZ

Vége! Komoly döntést hozott a TV2 gyönyörű sztárja