SIKK

Álomszép leszel ezekkel a nyári frizurákkal! Hódíts meg idén mindenkit

Válogass kedvedre a lehetőségek közül, és igazi bombázó leszel a következő hetekben.
  • Szerző: Ripost

Legyél gyönyörű, engedd, hogy kiteljesedjen a szépséged, és koronázd meg a megjelenésed egy igazán szexi és nyárias frizurával! Ehhez adunk most tippeket - biztos, hogy te is megtalálod a hozzád illő divatos variációt.

1. Lófarok, az örök sláger

Minden évben és minden szezonban örök divat marad a copf. De ne elégedj meg a hagyományos megoldással! Köss virágot hullámosított hajad tövébe!

Fogd össze tarkódon a hajad és próbáld ki az idei év nagy divatját: a kendőt, mint kiegészítőt.

Tedd egy kevés tupírozással és kócos hatással igazán dússá lófarkadat, melyet látványosan hangsúlyozol. Például így:

2. Szexi fonatok

Továbbra is nagyon menőnek számít a fonás. A nyár során ennek különösen divatos változata, ha kétoldalt kezded el a parkettafonást, majd alul összecsomózod a hajad, mint egy apró kontyot.

És nem csak divatos, de nagyon vagány  és dögös is, ha tincsekbe fonva viseled a hajad, melyet színes hajspray segítségével alakítasz még extrábbá.

3. Dögös kontyok

A lazán és fiatalosan viselt kontyok éveket faragnak le a korodból. Ráadásul előnyösek is, és nyakadat is szabaddá teszik, ami külön csábító.

A kendő itt is tökéletes kiegészítő idén nyáron, de hajthatsz a kócos hatásra is, amit kikandikáló tincsekkel és kevés tupírral tehetsz teljessé.

Kombináld bátran a kontyot a fonással is. Ez a tarkón összetűzött haj nagyon szép és látványos példa erre:

Ne hidd hogy vége! Gyönyörű ötletek várnak még rád! LAPOZZ!


4. Félig összefogva, szuper-nőiesen

A félig összefogott haj egyszerre ad kényelmet, nőies szépséget és üde, fiatalos hatást.

Ne csupán egy egyszerű hajgumiban gondolkozz. Vigyél frizurádba  ötletet, fantáziát, élj itt is a tagolt copf különlegességével, vagy akár a fonással is.

Ha pedig alkalomra készülsz, vagy csak szeretnél igazán kilógni a sorból, akkor hullámcsatok segítségével apró kontyokat, mint kisebb rózsákat tűzz meg fejed tetején. Nagyon különleges lesz az eredmény.

5. És egy kis extra, amiért minden férfi megőrül...

Úgy érzed, hogy szépek voltak az eddigiek, de mégsem szeretnél bíbelődni, ráadásul szívesen vonzanál minden férfitekintetet magadra? Akkor elő a zselével, és készíts vizes hatású, hátrafésült frizurát. Mindenki a csodájára jár majd!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?