Létrehozva: 2017.11.07.

Döbbenetes eredmény: Ez a lány lett 2017-ben az év nője

Meghökkentõ döntést hoztak a világ egyik leghíresebb férfimagazinjának olvasói. Az év nõjének választottak egy nem igazán szép, nem igazán szexi modellt. Mégis mivel érdemelte ki a címet ez a furcsa lány?

Egy népszerű férfi magazin (GQ) minden évben nagyszabású ceremónia keretében osztja ki az Év Embere díjakat – így az Év Nője díjat is, melyet egy igazán különleges, egzotikus megjelenésű modell, Adwoa Aboah nyert el idén.

Amikor a díjátadón felolvasták a ghánai gyökerű, de Londonban élő modell nevét, és felállt székéről a kopaszra nyírt, rendkívül furcsa arcú nő, valósággal felhördült a közönség. Ugyanis ez egy olyan megmérettetés, ahol a magazin olvasói voksolnak a díjazottakra, és hát… valljuk be őszintén, első pillantásra nehéz észrevenni a gyöngyszemet ebben a lányban. Kopasz és egyáltalán nem szép. Mégis, mivel hívta fel magára a figyelmet? Hogy jutott éppen ő az olvasók eszébe? Egy kicsit jobban utána néztünk, mit is tud ez a lány.

Első nagy dobása mindenképpen az volt, amikor tavaly készített magáról egy házi videót, majd a felvételt feltöltötte a YouTube-ra. A videón nagykabátban ül egy bárszéken, így kezdi elbeszélni élettörténetét. Ahogy halad előre a sztoriban, úgy bontakozik ki egy fiatal lány tragédiája, depresszióval, alkohollal és droggal folytatott küzdelme. Az érzelmektől sem mentes felvétel pikantériája, hogy Adwoa egyre jobban belelovallja magát a sztoriba és közben sorra válik meg ruhadarabjaitól, a végén már csak egy szál bugyiban és melltartóban beszél. A szívszorító történetből kiderül, hogy 14 évesen kezdett inni, majd nagyon hamar keményebb cuccokra váltott: leginkább kokaint és ketamint használt – mindezt pedig azért, mert depressziós volt. 2015-ben túltolta az anyagot, de nem véletlenül: meg akart halni. Több napig kómában feküdt, alig sikerült megmenteni az életét.

Akkor változott meg minden, amikor a halál torkából visszahozták az orvosok: Adwoa később azt mondta terapeutáinak, hogy látott valamit odaát, talán hallott is. Most úgy érzi, feladata van még az életben. Depresszióját azóta folyamatosan kezelteti, viszont újra aktivizálta magát és nemcsak a divatszakmában. Elindította a Gurls Talk nevű internetes oldalt, mely a hozzá hasonló pszichés betegséggel küzdőknek próbál segíteni. Egy videót is közzé tett ennek kapcsán, melyben édesanyjával őszintén feltárják, mikor kezdődött depressziója, milyen jelek voltak, melyekre kellett volna már gyermekkorában figyelni. Meggyőződése, hogy mindezzel nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is segít.

Hosszú utat tett meg a sikerig, hiszen soha életében nem volt önbizalma – újra kellett építenie az önmagáról alkotott képet, elfogadni magát a gyengeségeivel együtt, és az, hogy pont a modellszakmában ért el sikereket, hatalmas eredmény.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

metropol.hu

Heti horoszkóp: Jobb, ha ez a csillagjegy nem tesz könnyelmű ígéretet!

mandiner.hu

Ismét beindultak a balos közvélemény-kutatók!

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

origo.hu

Tíz férfival csókolózott Anne Hathaway

travelo.hu

Veteránjármű-kiállítás, koncertek és lampionos hajós felvonulás is lesz Esztergomban

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók