SIKK

Krémszóda haj a nyár legnagyobb őrülete, bezsonganak tőle a férfiak

Hódíts a hollywoodi sztárok és a legnagyobb modellek által ismertté tett hajtrenddel! Ez most a mindent elsöprő divat, gyorsan írd be magad a fodrászhoz!
címkék:
  • Szerző: F. E.

Hogy mi az a krémszóda, vagy ahogy a tengerentúlon használják: Cream Soda? Vanília ízű szénsavas üdítő, Amerika nagy kedvence. Íze kellemes, lágy, selymesen vaníliás. A krémszóda hajdivat természetesen nem a krémszódával megmosott hajat jelenti, hanem a szőkén ragyogó karamell árnyalatra utal, melyet a bézs barna és a meleg arany keverékéből csalogatnak elő a fodrászok. A gyönyörű árnyalatba azonnal beleszerettek a legtrendibb sztárok - például Gigi Hadid és Lauren Conrad.

A krémszóda igazi nyári színárnyalat, ami üdítő és egyben kifinomult mélységet eredményez. Érdemes kipróbálni mindenkinek, aki csak nyári frissítést keres a hajszínének.  

Szerencsére a barna és a szőke árnyalatok minden hajszínhez hozzáigazíthatóak. A haj is sokkal egészségesebb mint a platinaszőke találkozásánál, ugyanis a krémszóda árnyalatokhoz kevesebb szőkítőre van szükség . Tehát nemcsak látványosan megújít, de a haj szükségtelen károsítását is elkerülöd ezzel a mesésen szexi hajszínnel.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?