Létrehozva: 2019.06.25.

Nanushka beveszi a francia divatfővárost

A magyar divatmárka több sikeres New York-i bemutató után pénteken a párizsi divathéten prezentálta a 2020-as tavasz-nyári kollekcióját. A francia fõvárosban elõször volt látható a Nanushka nõi és férfi vonala, ami jövõ év elsõ felében kerül majd az üzletekbe.

A Nanushka "Come As You Are" nevet viselő 2020-as tavasz-nyári kollekciója az igazi bohém minimalista személyiséget, a kifinomult, de a konvenciókhoz nem ragaszkodó szabad lelket testesíti meg. Az új kollekció továbbra is a könnyed nomád életstílus előtt tiszteleg, de bátran nyúl egyedi, merész részletekhez.

A 'Come As You Are' olyan személyiség képét tükrözi, aki nyíltan vállalja sebezhetőségét, és a legnagyobb természetességgel viseli apróbb hibáit és tökéletlenségeit.

Ez a fajta őszinteség a ruháknál is visszaköszön. A mai értékek mentén újragondolt klasszikus vonalak jól illeszkednek az olyan jellegzetes Nanushka darabokhoz, mint a blézerek, a galléros pólók és a pulóverek, amelyek mindegyikénél nagy hangsúlyt kaptak a méretek és az arányok. A dzsekik praktikus zsebekkel és retro kapucnikkal, a kényelmet és a funkcionalítást szem előtt tartva újultak meg.

Az absztrakt Nanushka minták újraértelmezésével összetéveszthetetlen ruhadarabok születtek. A pamut darabokon megjelenő kék árnyalatok a délutáni nyári égbolt hangulatát idézik, míg a neon zebra, a Le Coq és a batik minták a fantázia világát kiszélesítve jelenítik meg a szabad élet utáni vágyat és az apró dolgokban rejlő lázadást. A neutrális színek mint a világos lila, a menta, a fehér és a krémszín finom átmenetet biztosítanak az olyan klasszikus ruhadaraboknak mint az Oxford cipő vagy a rövid ujjú ing.

Az égetett narancs, a mogyoró és a batikolt barna érzéki eklektikával itatja át a finom nyári stílust.

A nadrágok és a kötött darabok új méretekkel és arányokkal születtek újjá. A klasszikus vonalak könnyedebbé váltak, és biztonságot, melegséget sugallva adnak különös élt és eleganciát a nyáresti ruhatárnak. Az égetett narancs színű vegán bőrből készült újdonságok érett játékosságot közvetítenek, míg a klasszikus outwear formák egyenes vonalvezetése könnyed hatást kelt a rövid blézerek, a bomber dzsekik, és a sportos gyapjúkabátok esetében is.

Az újdonságként bevezetett tónusos patchwork anyagok lezserséget sugároznak, a gyöngyökkel díszített zsinór övek pedig tovább hangsúlyozzák a férfi és a női kollekciók közötti kapcsolatot. Az évszak új színei a világosbarna, a melanzs, a világoskék, valamint a zöld különböző variációi egyaránt közel állnak a Nanushka nőhöz és férfihoz, akik bátran kísérletezve, ugyanakkor könnyedséget sugározva kutatják a dolgok mélyebb értelmét.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók