SIKK

Szédítően szexi a lokni! Felejtsd el a csavarókat, sokkal jobb trükköt mutatunk!

Mesés hullámokat varázsolhatsz a hajadba csavarók és sütővas nélkül! Mutatjuk, hogy hogyan!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nem kell csavarókkal vacakolnod, és félreteheted a tűzforró hajsütő vasat is. Három olyan megoldást is mutatunk, melyet könnyen el tudsz készíteni extra kellékek nélkül. És az eredmény? Gyönyörű loknik, dús hajkorona!

1. Módszer: zoknit a hajra!

Fogd össze a hajadat magasan, a fejed tetején egy szoros lófarokba, majd egyenletesen oszlass szét a copfodon egy tenyérnyi hajfixáló habot.

Egy használt zokninak vágd le a lábfejét, göngyölítsd össze az anyagot úgy, mintha egy jó vastag hajgumi lenne. Húzd ezt rá a copfod aljára, a copf alját válaszd szét két tincsre, tűrd be visszahajtva a zoknira.

Ezután szépen göngyölítsd felfelé a hajadra a zoknit, egészen a lófarok tövéig, valahogy így:

Az eredmény egy szép kis konty lesz a fejed tetején. Alhatsz is benne egy éjszakát, de akár nappalra frizuraként is viselheted.

Lényeg, hogy néhány órával később, amikor óvatosan letekered a hajad a zokniról, csodaszép eredményt kapsz!

2. Módszer: hajpánt másképp

Ehhez a megoldáshoz is tökéletes, ha egy nyúlós anyagú zokniból, esetleg egy tönkrement harisnyanadrágból készítesz kelléket. De ez puha anyagú hajpánt is megteszi. Készíts magadnak választékot, majd szépen húzd rá a fejedre a pántot.

A választék egyik oldalán sodord össze a hajad, ezután bújtasd át a hajpánt hátsó, alsó részén.

Sodord tovább a tincset, majd bújtasd át újra és újra a pánton: lényegében az a dolgod, hogy az összesodort hajaddal szépen körbehurkold a hajpánt alsó részét.

Reggel óvatosan tekerd ki a hajad a pántból, vedd le a pántot a fejedről, ujjaiddal pedig túrj bele a loknikba és rendez el. Nézd, milyen gyönyörű lesz a látvány:

3. Módszer: kontyocskák az ujjad köré

Néhány hullámcsatra lesz majd szükséged ahhoz, hogy ezt elkészítsd. Ha elég vagány vagy, akkor bőven hordhatod esti frizuraként a sok kis kontyocskát a fejeden, de nyugodtan aludhatsz is benne. A lényeg pofonegyszerű: körülbelül 10-12 kontyocskát készíts magadnak. Tekerd fel a tincseket az ujjad köré, majd tűzd meg a fejeden hullámcsat segítségével.

Amikor kibontod a kis kontyokat, ujjaiddal rendezd el a frizurát, és élvezd a látványos, szuper loknikat!

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?