Létrehozva: 2022.01.11.

Műtétje után szólalt meg a világbajnok magyar sportoló

Túl van az operáción a Príma Primissima-díjas asztaliteniszező. Klampár Tibor már hosszú ideje panaszkodott, állandó fájdalom kínozta az örökifjú pingpongzsenit

Az elmúlt esztendő végén, még karácsony előtt feküdt fel a műtőasztalra Klampár Tibor. A csodakezű asztaliteniszező, mert még szeretne sokáig hódolni kedvenc sportjának, elszánta magát a beavatkozásra, és Pavlik Attila sebész „kezébe adta” jövőjét.

Klampár Tibor sokat tépelődött azon, hogy egyáltalán érdemes-e a műtőasztalra feküdnie, hiszen közel a hetvenhez nem mindenki látta volna értelmét a műtétnek. De a világbajnoknak, ahogy mondta, még akad dolga a zöld vagy éppen a kék asztal mellett.

„Engem nem elégít ki, hogy a csapatom, a Celldömölk kispadján ülök, és csak szavakkal buzdítom a játékosaimat – mondta a Borsnak Tibor. „Ezért is vállaltam a „kést”, mert még a játékommal is szeretném nagyon sokáig segíteni a srácokat. És még a Budapest-bajnokságban is feladataim vannak, számítanak rám a csapattársaim. Szóval, beleegyeztem az operációba, és nem bántam meg a döntésemet.”


Fotó: Bors

 

A világbajnok egyelőre otthon lábadozik, de bevallotta, kicsit türelmetlen, hiszen nincs ahhoz szokva, hogy ne menjen le naponta az edzőterembe, és ne püfölje több órán át a kis fehér labdát.

„Nagyon hiányzik a mozgás, az edzések” – folytatta. „Ráadásul az ünnepek alatt, bár vigyáztam, hogy ne kajáljam tele magam minden finomsággal, csak feljött egy-két kilócska a pocakomra. Pingpongozni ugyan még nem szabad, erre még legalább két hónapot várnom kell, de aztán már az egészséges vállammal, reményeim szerint, újra megleckéztethetem az ellenfeleket. Most kocogok, bár utálok futni, rendszeresen járok a gyógytornászhoz is. Szenvedek, de tudom, csak így jöhetek rendbe.”

Tibor elmondta, büszke arra és gyógyírként hat rá, hogy számtalanszor megállítják az utcán, a piacon az ismerősök és ismeretlenek, hogy gratuláljanak neki és társainak a Príma Primissima-díjhoz.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hihetetlen: Marics Peti nem tud randizni

origo.hu

Bemutatjuk Magyar Péter legnevetségesebb talpnyalóját, Puzsér Róbertet

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

mandiner.hu

Tényleg fel kellett jelenteni Milák Kristófot?

origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

travelo.hu

Ausztria egyik legszebb vízesését fedezhetitek fel Salzburg környékén

ripost.hu

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SPORT

Hosszú Katinkának már a kislánya is szurkolt az uszodában

SPORT

Bugyi és melltartó nélkül válogat az üdítők között a botrányhősnő - Videó