Létrehozva: 2023.10.19.
Módosítva: 2023.10.19.

Kitálalt a nagy bajnok, Milák nem akar pofozógép lenni

Hargitay András korábbi kapitány szerint benne van, hogy elveszítheti a sportág az olimpiai bajnokot.

Hargitay András korábbi világbajnok úszó, szövetségi kapitány nem először beszél arról, félti Milák Kristófot. A baj egyre nagyobb, az olimpiai- világ- és Európa-bajnok klasszis most a budapesti VK-viadalt mondta le.

"Pokoli harcot vívhat most magában és magával a 200 pillangón olimpiai bajnok Honvéd-úszó, aki nyert vb-t, és Eb-t is"– állapította meg az exkapitány. 

Csakhogy Milák mostanában ki-kimaradozik az tréningekről. A legfrissebb Ripost-információ szerint a Duna Arénában néha együtt treníroz a nagymedencés és rövid pályás úszás hatszoros Európa-bajnokával, Verrasztó Dáviddal, aki Miláktól eltérő módon rajtol a pénteken kezdődő budapesti Világ Kupa-viadalon.

Kellemetlen a Kristóffal kapcsolatos számos negatív hír, amelyekből két dolog következhet: vagy folytatja a sportot, de engem egyáltalán nem lepne meg, ha végleg feladná

 – tért a lényegre az olimpiai harmadik, 3-3 világ- és Eb-címet gyűjtött Hargitay, majd aláhúzta: közelebbről ugyan nem ismeri Milákot, de azt tanácsolja neki, záros határidőn belül jusson végső elhatározásra, mert egyre jobban szorít az idő, azaz itt van a nyakán a párizsi olimpia.

Fotó: Szabó Miklós

"Evidens, hogy felkészületlenül nem indul el a budapesti VK-viadalon - így Hargitay. - Elvégre mutassanak egy klasszist, aki felvállalja a pofozógép szerepét! A tréningek félvállról kezelése rejtély, és utalás az ő tépelődésére. Arra, hogy folytassa vagy sem. Más észszerű magyarázatot nem lelek a viselkedésére. Ő is tudja, az úszás kíméletlen harc idővel, megtett kilométerek számával. Ha tervez még valamit, keményen határozza el magát, mert a „hol úszok, hol nem megyek tréningre” viselkedés esetében sem működik."

Hargitay megérti, ha Milák az évek során végzetesen megkopott volna, ezért hite, lelki és fizikai ereje, lendülete már nem teszi lehetővé számára a magas szinten történő "felpörgését".

Elvégre nyert már mindent, világrekord tulajdonosa, elismert, ünnepelt sportember, és esetleg az a gondolat munkál benne: mi újat hozhat neki az úszósport? Újabb olimpiai, Eb- és világbajnoki címeket vagy valami mást? Meglehet, ez hidegen hagyja, ám erre a választ csakis ő tudja. Nem új dolog a végső elhatározás egy úszó életében, például a jelenlegi sportági elnök, dr. Wladár Sándor olimpiai aranyérmes is egyik percről a másikra fordított hátat a medencének.

Ami pedig a hírek szerinti, Verrasztó Dáviddal való együttes felkészülését illeti, az pozitív hatású lehet Milák szempontjából.

"Dávid nem egy fiatal sportoló, és mégis, 35 évesen nekidurálja magát. Azt tanácsolom Milák Kristófnak, vegyen róla példát."

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeverték Németh Kristófot, kihívták a rendőrséget

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

vg.hu

Súlyos beismerés a gyógyszergyártótól: vérrögöt okoz a Covid oltóanyaga

ripost.hu

Ezt az egyszerű lépést soha ne felejtsd el, hogy isteni ropogós legyen a rántott hús

magyarnemzet.hu

Cseh Katalin budapesti városokról beszél, belezavarodott a mondanivalójába + videó

origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

Rettenetes dolog történt Tóth Gabival, figyelmeztetést adott ki az énekesnő

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SPORT

Hosszú Katinkának már a kislánya is szurkolt az uszodában

SPORT

Bugyi és melltartó nélkül válogat az üdítők között a botrányhősnő - Videó