SPORT

Csattant a csók, így ünnepelt a magyar sztár a kamerák előtt

Babos Tímea a világbajnoki döntő megnyerése után boldogan omlott szerelme nyakába. Ezt pedig az egész világ végignézhette.
  • Szerző: HBK

Babos Tímea megvédte világbajnoki címét Szingapúrban, a győztes döntő után a magyar teniszező gyorsan kiszaladt szerelméhez, akinek a kamerák kereszttüzében egy csókot is adott.

Babos ebben az évben folyamatosan szállította a jobbnál jobb eredményeket, párosban Kristina Mladenoviccsal két Grand Slam-döntőbe is bejutott (Ausztráliában nyertek is), a soproni születésű sztár pedig első is volt már a párosok világranglistáján.

Ehhez a sikerszériához arra is szükség volt, hogy Babos magánélete rendeződjön, egyre jobb eredményeket ér el, mióta rátalált a szerelem. Párja, Péter a lehető legtöbb versenyre igyekszik elkísérni kedvesét, Szingapúrban is ott szurkolt a lelátón.

„Pétert Magyarországon ismertem meg, interneten keresztül, egy ismerősöm ismerőse. Életemben először a kezembe vettem a dolgokat, és én írtam rá. Csak annyit írtam, hogy szia. Erre ő kérdezte, hogy ismerjük-e egymást, mondtam, hogy nem, de te nem ismersz engem esetleg? Neki gőze sem volt se a teniszről, se hogy én kivagyok, úgyhogy így volt ez a legjobb” – mesélte nevetve Babos a Lakástalkshow egyik adásában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?