SPORT

Ez a bombázó keres milliárdokat Cristiano Ronaldónak

A Juventus szupersztárja körül nemcsak a barátnője az egyetlen bombázó, hanem a PR menedzsere is.
  • Szerző: The_M

Ha nem Jorge Mendes lenne Cristiano Ronaldo menedzsere, akkor talán nem fizetett volna annyit érte a Real Madrid, és a Juventusnál sem keresne olyan sokat, hiába a történelem egyik legtehetségesebb focistája. De nemcsak a szuperügynök az egyetlen, akinek nagyon hálás lehet Ronaldo a Mendes-családból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jorge lánya, Marisa Mendes évek óta az ötszörös aranylabdás sportoló PR menedzsere. A mellesleg igencsak szemrevaló 29 éves Marisa elég jól végzi a dolgát, ugyanis ő kezeli Ronaldo közösségi médiás profijait.

A hathatós támogatásával Cristiano lett az első sportoló, aki elérte a 200 milliós követőt a Facebookon és a Twitteren, az Instagramon pedig ő lett az első, aki ennyi rajongót összeszedett. Emellett évi közel 17 milliárd forintnak megfelelő összeget keres Roni az insta-posztjaival, amiket szintén Marisa felügyel.

Az utóbbi időben azonban megint felütötte a fejét a szóbeszéd, hogy a Mendes-lány és főnöke között nem csak munkakapcsolat van. A sok online támadás és a negatív kommentek miatt az Instagramról el is tüntette magát Marisa. De azért még így is fellelhetőek a dögös képei az interneten.

És ezeket olvastad már?