SPORT

Jakabos Zsuzsanna elbánt egy 3 kilós óriással

A sportolónőt is érzékenyen érintette, hogy gyakorlatilag egy hónapig nem tudott úszni sem. De az ereje így is megvolt a nagy küzdelemhez.
  • Szerző: SK

Élsportolóinak legjava gyűlt össze nemrég a mosonmagyaróvári Hársfa étteremben, hogy szokatlan csapatépítő tréningen mérhessék össze az erejüket. Egy több kilós hamburger elfogyasztására vállalkoztak, amiből végül Jakabos Zsuzsanna többszörös olimpikon úszó, és férje, Petrov Iván kerültek ki másodikként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jakabosék a 3,2 kilós gigantikus hamburgert szinte teljesen eltüntették, csupán 20 dekát hagytak meg belőle. Hogy átérezzük a feladat súlyát, hozzá kell tennünk, hogy a hamburgerből csak a húspogácsa 1 kilót nyomott.

Az úszónőnek szokása, hogy az edzései előtt mazsolás, mogyoróvajas zabpelyhet reggelizzen. Bár tudta, hogy aznap evőverseny is vár rá, mégsem hagyhatta ki a reggelit, hogy legyen ereje úszni. Zsuzsa elmondta, hogy szörnyülködve gondol vissza erre a bőséges ebédre, és valószínűleg másnap koplalni fog.

„Úgy jöttem ide, hogy azért volt már bennem étel, mégis sikerült nyerni, amin én is meglepődtem egy kicsit”– vallotta be Jakabos Zsuzsanna.

Az olimpikon úszó később rátért arra, miként érintette a koronavírus az élsportolói rutinját:

„Az, hogy egy hónapig nem úsztam, nagyon furcsa volt, mert sosem szoktam ennyit kihagyni.”

Mivel nem volt semmilyen fitneszgépe otthon, kitalálta, hogy eszközök híján saját testsúlyos gyakorlatokkal fogja formában tartani magát a karantén idején.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?