SPORT

„Lélekben velük vagyunk” – rendkívüli üzenet az ultráktól a fociválogatottnak

A szurkolótábor ezúttal a vírushelyzet miatt kivételesen nem lehet jelen a magyarok meccsein. De a távolból is érezhetik a támogatást a játékosok.
  • Szerző: vav

Normál körülmények között népes magyar tábor kísérte volna el a labdarúgó-válogatottat Törökországba, ahol Marco Rossi csapata csütörtök este (20.45, tv: M4 Sport) 10 hónap után először lép pályára Nemzetek Ligája-mérkőzésen. A koronavírus-járvány elleni óviintézkedések miatt azonban ezúttal nem lehetnek szurkolók a lelátón. Hasonló a helyzet a vasárnap következő, hazai, Oroszország elleni meccsel. Az ultrák azonban így is tettek arról, hogy a játékosok érezzék a támogatásukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

A Puskás Aréna kerítésére aggatott molinón a következő üzenetet küldte a Carpathian Brigade '09:

„A győzelem szérumával az elkövetkezendő 90 percekre!”

„Szurkolótársaink!

Normál esetben most úton lennénk Törökország felé (vagy éppenséggel már ott tartózkodnánk), de sajnos jelenleg nincs normál eset. Nem kívánjuk részletezni a helyzetet, melyek mindenki számára ismertek. Nem lehetünk ott sem a mai mérkőzésen, sem pedig a vasárnapi, oroszok elleni hazai találkozón. Ettől (illetve a mérkőzések valódi tétjétől) függetlenül a Nemzeti Tizenegy csakis a győzelem reményében futhat ki a pályára, és mi mindig – még ha jelenleg csak a távolból – a három pont megszerzéséért szurkolunk nekik.

A 12. játékos most nem lehet közvetlen a Nemzeti Tizenegy mögött, de lélekben természetesen velük vagyunk, s bízunk benne, hogy hatni fog a győzelem széruma ebben a vészterhes időszakban.

Mindörökké Magyarország!”

- olvasható a szervezett szurkolói csoport Facebook-bejegyzésében.

És ezeket olvastad már?