SPORT

Sportágat váltott a Fradi BL-hőse, ringbe szálltak a Médiaválogatott sztárjai

Fölvette a kesztyűt a kőkemény Keller József. Még a szárkapocscsont-törés után lábadozó Katus Attila is bevállalta a K1-et.
  • Szerző: vav

Hazánk legkiválóbb K-1 és thai-box versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában, a Superfight Series gálán. Az esemény felvezetéseként a Prémium Médiaválogatott néhány tagja – Beleznay Endre, Katus Attila, Keller József és Vajtó Lajos – egy edzésre ellátogatott a Perfect Fight Clubba. Az eseményen természetesen nem szállnak majd ringbe, de minden sportot szeretnek, így megismerkedtek a rendezvény résztvevőivel, a főmérkőzést vívó Kiss Balázzsal, Szána Patrikkal, Bereczki Dominikkal és Horváth Dominikkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vajtó Lajos, Keller József, Beleznay Endre és Katus Attila (balról jobbra) a ringben
Fotó: Prémium Médiaválogatott

„Nem tudtam ellenállni a meghívásnak, mert imádok mozogni és csodás sportolókkal találkozhattam. Sok hasonlóságot mutat a tornasport a küzdősporttal, hiszen erőre, pontosan kivitelezett dinamikus mozgásra, lazaságra, valamint kiváló állóképességre van szükség mindkét sportág esetében. Persze, ha egy igazi meccsen kerülnék be a ringbe, akkor bajban lennék, mert most még elszaladni sem tudok, de nagyon nagy élmény volt számomra, hogy a sportág legjobbjaival edzhettem együtt”

- idézte a Prémium Médiaválogatott közleménye Katus Attila aerobic világbajnokot, aki szárkapocscsont-törése után lábadozva is bevállalta a K1-et.

Keller József kőkemény futballista volt korábban, de a Ferencváros egykori játékosának is kemény pillanatokat kellett átélnie:

„Jó hangulatban telt az edzés. Tőlem és a labdarúgástól is messze áll ez a sport, de nem árt, hogy kipróbáltuk ezt is. Akár a foci mellett is lehet ezt űzni, hiszen állóképesség szempontjából mindenkinek jót tesz”

- mondta a 29-szeres magyar válogatott Keller, aki 1995-ben a Bajnokok Ligájában is játszott a Fradiban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?