SPORT

„Borzasztó! Szégyen!” – Dzsudzsáknál csúnyán elszakadt a cérna, élő adásban fakadt ki

Dzsudzsák kiakadt, alaposan beolvasott saját társainak. Elszórakozta előnyét a Loki, veszélybe került a visszajutás az NB I-be.
  • Szerző: Ripost

Dzsudzsák Balázs hiába lőtt bombagólt, csapata, a DVSC kétgólos előnyt elherdálva csak 4-4-es döntetlenre végzett Békéscsabán. A fordulatos NB II-es rangadó végén a korábbi válogatott középpályás rendkívül bosszúsan nyilatkozott a M4 Sport közvetítésében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dzsudzsákék elöl nem tudtak több gólt rúgni, mint amennyit hátul kaptak

Dzsudzsákék elöl nem tudtak több gólt rúgni, mint amennyit hátul kaptak (Fotó: m4sport.hu)

Nem csoda, hogy Dzsudzsák kiakadt. A feljutás (egyik) toronymagas esélyeseként kezelt Lokinak már a második helye is veszélybe került: a Nyíregyházán győztes Gyirmót három fordulóval a bajnokság vége előtt egy pontra megközelítette a debrecenieket.

„Borzasztó! Kettő-nulláról, aztán újra a vezetést megszerezve, érthetetlen, amit művelünk hátul. Ahogy a csapat védekezik, az borzasztó. Nem tudok már mit mondani. Szégyen! Meccsek óta (...) folyamatosan hozzuk vissza az ellenfelet a meccsbe, folyamatosan csináljuk a hülyeségeket, a megmagyarázhatatlan dolgokat. Megmagyarázhatatlan a tizenegyes, megmagyarázhatatlan a másik tizenegyes, egyszerűen nem tudok erre mit mondani. Mindezt a bajnokság vége előtt, amikor aztán a legjobban kéne fókuszban lennie a csapatnak„

- mondta többek között az M4 Sporton Dzsudzsák Balázs az indulataival küzdve.

”Kérdezem én, kettő-nullánál mi a nyomás a hátvédsoron? Nálunk van a labda, és ebből jövünk vissza egy pontra. Tényleg nem tudok már mit mondani, meg nem is akarok most erősen fogalmazni. Ez elfogadhatatlan! Nem látok az emberek fejébe, hogy mit, miért tesznek, mi az ok és az okozat, miért történik ez. Hiába beszélgetünk, hiába kérdezünk rá. Én hiába mondom azt, hogy haza kell fejelni, ha nem tudjuk hazafejelni, akkor miről beszélünk? Érthetetlen számomra ez az egész, ami történik”

- mondta elkeseredve 108-szoros válogatottunk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?