SPORT

Guardiola megható ajándékot hozott Budapestre

Magyar napokat él a világhírű edző. Nem csak a Puskás Arénában rendezett BL-meccs köti Budapesthez a Barcelona legendáját. Íme, Guardiola Vasas-üzenete.
  • Szerző: Ripost

Hétfőn érkezett fővárosunkba az angol listavezető Manchester City, hogy a Puskás Arénában játssza a német Borussia Mönchengladbach elleni BL-nyolcaddöntője visszavágóját is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kétgólos előnyről induló City spanyol edzője, Pep Guardiola a felkészülés mellett arra is időt szakított, hogy készítsen egy megható videoüzenetet a kedden 110 éves Vasas részére.

Pep Guardiola a 110 éves Vasasnak üzent

Pep Guardiola a 110 éves Vasasnak üzent
Fotó: AFP

Az üzenet apropóját az a Kubala László szolgáltatta, aki Guardiola imádott klubja, az FC Barcelona legendája, és korábban egy szezont játszott a Vasasban is.

„Ha már a vírus miatt csak az online tér maradt a kerek születésnap megünneplésére, szerettük volna, ha egy igazi világsztár is köszönti a Vasas családot. Pep Guardiola volt az első ötleteink egyike, aki igazán hiteles ebből a szempontból, hiszen játékosként a klubhűség mintaképe volt Barcelonában, ráadásul Kubala László személye is egy közös pont a Vasas és az FC Barcelona történetében”

- idézte a Vasas SC honlapja Markovits László elnököt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?