SPORT

Így bulizik Kis Grófóra a magyar focilegenda-Videó

A kispesti bálvány egy kerülettel odébb is uralkodik.
  • Szerző: Ripost

Habár az utánpótlás-válogatottak élén manapság a német anyanyelv az alapkövetelmény, az MLSZ-től távozva is a fiatal magyar focistapalánták nevelésével foglalkozik Pisont István. A 31-szeres válogatott, Magyarországon és Izraelben is 3-3-szoros bajnok nem csak a pályán, de az egész éves, jól végzett munka után "mulatásiban" is példát mutat.

A Kispest-Honvéd szurkolóinak örökös "legnagyobb királya" a szomszédban dolgozik, a pestszentlőrinci SZAC utánpótlásának szakmai igazgatója. Most az amatőr klub Facebook-oldalára posztolt videóból kiderül: nem csak fociban, de bulizásban is nagy király.

Szenzációs hangulatú bulival zárta az évet az U13. Szép volt Fiúk, ez férfi munka volt! Jó pihenést, áldott ünnepet kívánunk Mindenkinek!

Közzétette: 1908 SZAC Budapest – 2016. december 14.

"Szenzációs hangulatú bulival zárta az évet az U13. Szép volt, fiúk, ez férfimunka volt! Jó pihenést, áldott ünnepet kívánunk mindenkinek!"

- szól a felvételhez biggyesztett üzenet.

Az U13-as csapat gyerkőcei láthatóan élvezik az évzáró pizzázással egybekötött éneklést. Mielőtt még az a vád érné Pisontot, hogy a Kis Grófo-slágerrel csak öli a gyerekek agysejtjeit, vegyük észre: nem ő tanítja őket, kívülről fújják a mulatós nótát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?