SPORT

Így köszönt el Hemingway, Orbán Viktor szerepéről is szólt

Mint egy Oscar-díjas köszönőbeszéd. Megható búcsút vett az üzletember, miután eladta a kispesti klubot.
  • Szerző: rp

Utolsó videoblogjában elbúcsúzott George F. Hemingway, akinek a cége majdnem 13 év múltán értékesítette a Budapest Honvéd futballklubot és a Magyar Futball Akadémiát a Metalcom csoporthoz tartozó Reditus Equity Zrt.-nek.

 

Az amerikai-magyar üzletember a Digi Sport Reggeli Start című műsorában látványosan ugyan nem érzékenyült el, de a megilletődöttségét jelzi: a szokásosnál kevesebb poénnal színesítette a mondandóját. Jutott viszont a hosszas köszönetnyilvánításból edzőknek és más alkalmazottaknak, szurkolóknak és Orbán Viktor miniszterelnöknek is.

Köszönet a boldog évekért, köszönet a sok-sok mindenért – a sláger is eszünkbe juthatna a Budapest Honvéd futballklubot 8 millió euróért eladó üzletember búcsújáról, utolsó Reggeli Startos videoblogjában névre szólóan is elköszön mindenkitől George F. Hemingway tulajdonos, mi pedig köszönjük nem csak nyakkendői miatt színes egyéniség vloggerünknek a sok érdekes percet!

Közzétette: Reggeli Start (DIGI Sport) – 2019. április 8., hétfő

 

 

Mint hallható, Hemingway olyan lelkesen beszélt az általa méltó utódnak vélt új tulajdonosok terveiről, hogy közben néha megszokásból még többes szám egyes személyben fogalmazott: "remélem, még jobb játékosokat tudunk vásárolni, nyáron megerősítve a csapatot".

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?