SPORT

Különleges kisfilmmel búcsúztatta az óévet Király Gábor

Új szerepekben próbálta ki magát a Haladás ikonja. Fontos feladat jutott a kapuslegenda feleségének és saját kis birodalmának is.
  • Szerző: vav

Mintha csak most, a téli szünetben is a kapu előtt látnánk röpködni: Király Gábor (és saját klubja, a KirálySport) mindenütt. A Hertha legendás magyar kapusáról a napokban több cikket is közölt a német sportsajtó. Ezekben a Haladásról és saját "birodalmáról", a sportegyesületével és a szürke mackónadrágjával fémjelzett márkatermékeivel kapcsolatos terveiről beszélt a Bildnek és a berlini BZ-nek.

Az Instagram-oldalán is különleges videóval jelentkezett a 41 éves, 108 válogatottságával magyar rekorder kapusklasszis. Így búcsúztatta az óévet, és köszöntötte 2018-at:

 

A post shared by Király Gábor (@kiralygabor1) on

 

A felvétel végén felvillanó humoros stáblista alapján igazi családi vállalkozás volt: KirálySport produkció a KirálySport rendezésében, a főszerepben Király Gáborral, aki egyben a díszlettervezést, a szereplőválogatást is magára vállalta, sőt íróként is debütált. Igazi mindenes tehát, de azért a produkciós vezető Király Zsanett, a focista felesége volt.

 

A post shared by Király Gábor (@kiralygabor1) on

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?