SPORT

Óriásit perecelt a futballszövetség elnöke

Lezuhant az emelvényről, és a vállára esett az ausztrál bajnoki finálé díjátadásán a futballszövetség 84 éves elnöke. A kontinensnyi szigetország focivezére, Frank Lowy ezzel elhappolta a show-t a főszereplőktől.
  • Szerző: Ripost

A Melbourne Victory és a Sydney FC (3-0) ausztrál bajnoki döntőjének híre valószínűleg nem kapott volna akkora publicitást a világhálón, ha nem dobja meg a hype-ot akaratlanul is a helyi labdarúgó-szövetség elnöke. A 84 éves Frank Lowy a díjátadáskor irtózatosan nagyon esett a pályán felállított pódiumról.

A felvételen jól látható, hogy segítője inkább a bajnoki trófeát védte a leborulástól. Az idős üzletember és sportvezető csodák csodájára komolyabb sérülés nélkül megúszta a zuhanást.

A nagy ijedség után aggódva vették körbe, az orvosok meg is vizsgálták, de végül talpra állt. Sőt, segítség nélkül ment vissza az emelvényre, hogy az eredeti terveknek megfelelően folytassa a ceremóniát: őszintének tűnő mosollyal átadta a győztes csapatnak a díszes trófeát.

Csak a válla fáj

Lowy utóbb a szövetség honlapján jelentette meg közleményét: köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki aggódott érte, és akik ugyanúgy megijedtek az esését látva, mint ő.

Fáj az egyik vállam, eltarthat egy ideig, mire helyre jön, de rendben leszek.

Némi túlzással neki nagyobb taps járt (a hátát lapogató játékosok részéről is), mint az A-League idei aranyérmesének.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?