SPORT

Õrület, Jolly így készül a magyar foci nagy meccsére

Böde és a válogatott után kedvenc csapatának írt dalt a mulatós zene sztárja.
  • Szerző: vav

Jollyt is lázba hozta a Budapest Honvéd menetelése az NB I-ben. A honi bajnokság szombati, Videoton elleni teltházas "döntője" előtt előrukkolt egy újabb focitémájú opusszal:

 

A szövegíróra éppenséggel nem sok feladat hárult, hiszen Jolly a kispesti ultrák néhány ismert rigmusát hangszerelte a saját stílusára.

"Csak a Kispest mindenhol!!!!

Küzdjetek a bajnoki címért!!! 24 év után most újra bajnokok lehetünk, már csak 4 nap! Elkészült az a bizonyos kispesti szurkolói dal, amit jómagam és zenésztársaim készítettünk el a szurkolók és a csapat nevében. Remélem ez a dal is egy kicsit hozzájárul majd a szombati meccs győzelméhez!

Hajrá, Kispest! Küzdjetek a bajnoki címért!!!

- írta közösségi oldalán Jolly, aki a profilképét is Kispest-címerre változtatta. Kevesen tudják róla, hogy nem divatdrukker: sok éve gyakori látogatója a Bozsik-stadionnak.

Jolly egyébként 2015 őszén a válogatott Fradi-csatárát, Böde Dánielt lepte meg a No roxa áj című dal átiratával, majd a norvégok elleni pótselejtező előtt a nemzeti együttes - akkor még csak remélt - Eb-szereplésére is írt egy nótát.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?