SPORT

Vigyázat, porhó! Meseszép sportolónővel fetreng Hamilton - videó

Maradnak szinglik, vagy van köztük valami? Egymásba akadtak Coloradóban, Lindsey Vonnt utolérte a karmája az F1-világbajnok miatt.
  • Szerző: vav

Olajat öntött a tűzre Lindsey Vonn és Lewis Hamilton. Egy nyári nyilvános találkozásuk után már elindultak a pletykák a síkirálynőről és a Forma-1 világbajnokáról, pedig akkor állítólag csak egy ártatlan puszi csattant el a szingli életmódjukat büszkén hirdető sztárok között.

Most az amerikai olimpiai bajnoknő több közös, hódeszkás és síelős videót is feltöltött magukról a közösségi oldalaira.

Ezek szerint az angol autóversenyző a floridai szörfözése után Vonnhoz, a coloradói havas hegyekbe is ellátogatott néhány napra.

 

Karma= When you laugh at your friend for getting stuck in the powder and then 5 seconds later you run into a tree Still had a blast though :) And I'm SO happy to be home!! @lewishamilton #karma @gopro snapchat- @lindseyvonnski @lewishamilton

Szerző: Lindsey Vonn, 2015. december 31.

Tiger Wood excsaja láthatóan nagyon jól érzi magát a nőfaló Hamiltonnal. Kacagva siklottak az erdei szűz hóban, amit a gyönyörű szőke sportolónő egy akciókamerával meg is örökített. A felvételen látszik, amint kineveti a porhóban eltaknyolt pilótát, majd rövidesen őt is legyőzi a gravitáció.

Karma = ha kineveted egy barátodat, mert elakad a porhóban, aztán öt másodperccel később nekimész egy fának

- írta Vonn, hozzátéve, mennyire boldog, hogy otthon lehet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?