OLDALVONAL

A napokban bejelent valamit a feleségétől váló magyar sztárfocista

Hétfőn jelentette be Futács Márkó és Futács Gitta, hogy zátonyra futott a házasságuk.
  • Szerző: GG

Kilenc év együttlét és háromévnyi házasság után válik a Mol Fehérvár FC háromszoros válogatott csatára, Futács Márkó, és felesége, a korábbi szépségkirálynő, Futács Gitta – számolt be a hírről elsőként a Bors.
A Bors kereste mindkettejüket, de nem kívánták kommentálni az ügyet. A focista annyit elmondott, hogy a napokban bejelent valamit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Futács Márkó
Fotó: MTI

„Hol is kezdjem. Külön folytatjuk. Mindig tudtam, hogy aki keres az talál. Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden... Vagyis azt hittem...Nem tudom, hogy a mai romlott világban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna és az a diszkréció”

- írta Futács Gitta Instagramon.

Hol is kezdjem...Külön folytatjuk... Mindig tudtam, hogy aki keres az talál...Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden... Vagyis azt hittem...Nem tudom,hogy a mai romlott világaban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna és az a diszkréció. Nincsen bennem düh, sem harag, hangos szavak sem voltak. Csalódottság és fájdalom van, mert valamit megpróbáltunk és viszonylag gyorsan kudarcot vallottunk. Nem bánok semmit, mert nekem ez egy csodálatos és tökéletes 9 év volt. Az én lelkiismeretem tiszta. Az instán való “pályafutásomat” befejeztem. Mindig is éreztem, hogy ami itt megy az nem jó, de engem is beszippantott ez az egész...Egy privát profilon maradok jelen a privát életemmel. Élő szerződéseim még kötnek az ittmaradásra, így ne haragudjatok, ha csak reklámot fogtok látni mostantól. #mindenokkaltörténik 💔

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?