SPORT

Betörtek Cristiano Ronaldo luxusvillájába!

Az elkövető egy nyitva felejtett garázskapun keresztül jutott be a hétemeletes ingatlanba.

Szerda hajnalban egy férfi betört Cristiano Ronaldo madeirai luxusvillájába és magával vitte a portugál sztárfocista több személyes holmiját, többek között az egyik aláírt Juventus mezét is – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Daily Mail internetes kiadása.

A bűncselekményt a focista egyik rokona jelentette a rendőrségen. A hírek szerint Ronaldo édesanyja, Dolores, illetve Hugo nevű testvére is a Madeira fővárosában, Funchalban található hétemeletes ingatlanban tartózkodott a betörés pillanatában. Mindketten a riasztó hangjára keltek.

A helyi sajtó beszámolója szerint a betörő egy véletlenül nyitva hagyott garázskapun keresztül jutott be a villába. Az épületen belül viszont nem sokáig garázdálkodott: pár apróságot vitt mindösszesen magával, körülbelül 180 angol font, azaz átszítva 70 ezer forint értékben.

A rendőrség közlemény alapján a betörőt már sikerült azonosítaniuk a biztonsági kamerák felvételei alapján. A férfi állítólag nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, kisebb vagyon elleni bűncselekményekért korábban már többször is őrizetbe vették. A legutóbbi mutatványa után egyelőre még nem tartóztatták le.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?