TÜZELŐÁLLÁS

Böde Dani összeköltözött kézis szerelmével

Immár biztosra vehető, hogy új sztárpár alakult idehaza.
  • Szerző: Ripost

Először a számolt be róla 2019 augusztusban, hogy a Paks labdarúgója, Böde Dániel hosszú hónapok magánéleti válsága után külön költözött a feleségétől és három gyermekétől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Böde Dániel
Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi

A korábbi ferencvárosi közönségkedvenc focista ezzel egyidőben a Fradi kézilabdacsapat kapusának, Bíró Blankának az oldalán tűnt fel. Böde Danit először a Ferencváros-Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája-selejtezőn láthatta több ember Blanka társaságában. Együtt érkeztek a VIP-páholyba, végig egymás mellett ültek, szurkoltak, s mindenki láthatta, hogy együtt vannak, nem titkolóznak. Azóta Böde időnként az FTC rangadóin szurkolt, Bíró Blanka pedig a Paks találkozóin tűnt fel, ám erről soha nem számoltak be a közösségi oldalakon, és képekkel sem üzentek a kapcsolatukról. Mostanáig.

Bíró Blanka ugyanis szombaton az Instagramon osztott meg egy bejegyzést, miután a Paks kiharcolta a bennmaradást az NB I-ben. A 25 éves válogatott kézilabdázó „Igeeen, megcsinálták” szöveggel, Böde Dániel képpel gratulált az Insta sztorijában. A fotó alá piros szívecskével azt írta, „Nagyon büszke vagyok Rád!”. Egy órával később Böde Dániel Insta történetében is feltűnt Bíró Blanka gratuláló posztja.

Bíró Blanka (Fotó: Instagram)

Ez az első egyértelmű jel, hogy valóban egy párt alkot a futballista és a kézilabdázó. A úgy tudja, nagyon boldogok, már együtt élnek, Bíró Blanka Madocsára költözött Böde Dánielhez. Májusban pedig Blanka ferencvárosi csapattársai Madocsáról jelentkeztek be, egy borfesztiválon készült fotó róluk.

A hazai női kézilabda-bajnokság márciusban szakadt félbe, majd áprilisban törölték, vagyis Böde Dániel és Bíró Blanka több időt tölthetett együtt. Amit tavaly augusztusban csak sejtettünk, az immár bizonyossá vált, új sztárpár alakult a magyar sportéletben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?