OLDALVONAL

Böde Dánielnek nem megy a játék, amióta újra szerelmes

Böde Dániel a nyáron hét év után tért vissza a Ferencváros labdarúgócsapatától korábbi sikerei helyszínére, Paksra. A 31 éves támadótól rengeteget vártak a tolnai klubnál.
  • Szerző: ST

Böde Dániel a nyári felkészülési meccsek alatt termelte a gólokat, a szurkolók már az NB I 2019/20-as kiírásának gólkirályát látták benne. A mindenki által kedvelt támadó azonban az NB I-ben egyelőre adós a gólokkal, négy forduló alatt nem talált a hálóba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Böde Dániel még nem szerzett gólt ebben a szezonbanFotó: Facebook

Böde formahanyatlásában közrejátszhat magánéleti válsága, ami hosszú hónapok óta húzódott. Ahogyan a elsőként megírta, a magyar válogatott támadó elhagyta a családját, és a Ferencváros kézilabdakapusával, Bíró Blankával jött össze.

„Aki ismeri Danit, az tudhatja, mindent megtett a házasságáért, a családjáért, azonban volt egy pont, amikor nem ment tovább”
– mondta el korábban lapunknak egy neve elhallgatását kérő informátor.

Bíró BlankaFotó: Instagram

Böde egyébként már régóta adós a gólokkal, április 6-án talált be utoljára az NB I-ben, pont a Paks ellen, még a Fradi játékosaként. Azóta pedig már kilenc találkozón lépett pályára. Pakson három meccset végigjátszott, a Honvéd ellen pár percet kapott – sérülés miatt -.

A magánéleti válsága pedig nagyjából utolsó Fradi-gólja környékén kezdődhetett, hiszen harmadik gyermeke születése óta nem volt eredményes. Nem sokkal a baba érkezése után közölte feleségével, hogy elhagyja. Ez a komoly döntés pedig úgy fest, nagyon kihat a pályán nyújtott teljesítményére.

Böde DánielFotó: MTI

Bödének nem lesz egyszerű dolga a hétvégén, hiszen a szezon eddig meglepetéscsapata, a Mezőkövesd ellen kell megszakítani rossz sorozatát. Kuttor Attila együttese mindössze egy gólt kapott eddig a bajnokságban, és vélhetően a paksi csapatkapitányból is nagyon felkészülnek. Böde válláról azonban lekerülhetett egy nagy teher azáltal, hogy a jövőben már nem kell titkolnia új kapcsolatát, a szerelem pedig szárnyakat adhat neki a szezon folytatásában.

És ezeket olvastad már?