KIAJOBB

Bombaforma, Szilágyi Liliána lekörözte az összes magyar riválisát

Továbbra sem tudni, hogy mikor indul újra az úszószezon, így a versenyzők a szinten tartásra törekednek. Ezzel szemben Szilágyi Liliána jobb formában van, mint eddig bármikor.
  • Szerző: GG

Tavaly októberben csatlakozott az amerikai Shane Tusuphoz Szilágyi Liliána. Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő azóta rendkívül motivált, ami az eredményein és a testén is meglátszik. Januárban 200 pillangón győzte le Hosszú Katinkát az úszó Bajnokok Sorozata pekingi állomásán. A 23 éves sportoló a koronavírus-járvány alatti időszakban durván kigyúrta magát, Tusup pedig büszkén mutatta meg közösségi oldalán, hogy milyen szálkás bicepsze van tanítványának.

„Kihozom belőle a fenevadat”

– írta egy posztjához Tusup.

Szilágyi Liliána komolyan veszi az edzéseket
Fotó: Instagram

Szilágyi – akire nemrégiben újra rátalált a szerelem - szinte csak az edzéseiről rak fel képeket a közösségi oldalára, láthatóan nagyon élvezi a tréningeket, pedig korábban azt nyilatkozta, hogy majdnem visszavonult.

„Ha ez a lehetőség nem jön, akkor abbahagytam volna az úszást. Régóta kiégettnek és motiválatlannak érzem magamat a sportban”

– mondta el tavaly októberben egy videóban.

Az biztos, hogy Szilágyi izomzata jelenleg olimpiai formában van, szemben magyar riválisaival, akik lazábbra vették a felkészülést az Európa-bajnokság és az olimpia 2021-re halasztása miatt.

Szilágyi tavaly májusban, amikor még nem Tusup volt az edzője
Fotó: Facebook

Jakabos Zsu gigahamburgert evett

Az Eb-győztes Jakabos Zsuzsanna a napokban hamburgerevő-versenyen vett részt. A gigantikus hamburger mellé sült krumpli is járt, amelyet jóízűen fogyasztott a bájos úszónő.

„Tegnapi ebéd, ami végül is ma estig az összes étkezést helyettesítette”
– írta a képhez Jakabos.

Fotó: Instagram

Hosszú Katinka rétest sütött

A háromszoros olimpia bajnok úszónő egy étterem konyhájában próbálkozott meg a rétes sütéssel, amire eddig a rengeteg verseny miatt nem jutott ideje. A napokban egyébként egy ínycsiklandozó csirkepaprikást is evett a világklasszis sportolónő.

Fotó: Instagram

Kapás Bogi tortát kapott

Áprilisi születésnapjára egy tortával lepték meg Kapás Boglárkát. A 27 esztendős úszó az M1 aktuális csatornának elmondta, hogy visszaesett a motivációja, miután az összes idei nagy versenyt törölték, így nehezebben veszi rá magát az edzésekre.

nézzétek, milyen szuper tortám volt ma 😍🦋 köszönöm a családomnak és mindenkinek, hogy egy online bulit összehoztatok nekem❤️ de mindenképpen bepótoljuk élőben is, ahogy lehet!😊

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?