SPORT

Borzalmas részletek derültek ki a fiatalon elhunyt magyar labdarúgó haláláról

Családja, barátai és rajongói mellett az egész sportvilág gyászolja Udvari Szabolcsot.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, negyvenhat éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Udvari Szabolcs. A korábbi élvonalbeli védő Szegedről indulva a Békéscsaba, majd a Honvéd színeiben is szerepelt az NB I-ben, de játszott többek között a Haladásban is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Barátai szerint Szabolcs életvidám volt és fittségére sem lehetett panasz, rendszeresen edzőterembe járt. A visszavonulása után a vendéglátásban helyezkedett el, megházasodott, s egy fiúgyermeket hagyott hátra. A neki szóló búcsúüzenetekből az is kiderült, hogy sokan találkoztak még vele pénteken, de akkor nem utalt semmi sem a tragédiára.

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt”– posztolta testvére, Tamás az elhunyt Facebook-oldalán.

UDVARI SZABOLCS
ELŐRE FC Kft VOLT NB I. – ES
LABDARÚGÓJA ?⚽?⚽?
TRAGIKUS HÍRTELENSÉGGEL
KILÉPETT...

Közzétette: Judit Kerekesné2020. szeptember 26., szombat

Aki csak ismerte, szerette Udvarit, mindenkit sokkolt az egykori élvonalbeli játékos halálhíre. A Blikk információi szerint a kilencedik emeletről zuhant a halálba a focista.

A rendőrség rövid közleményt adott ki a tragédiáról.

„Idegenkezűség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk” – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányságtól.

 

És ezeket olvastad már?