TÜZELŐÁLLÁS

Ronaldónak döntenie kell, visszatérhet a Real Madridhoz

Cristiano Ronaldo neve rendszeresen az átigazolási hírekben szerepel. Két csapat is érdeklődik a Juventus labdarúgója iránt.
  • Szerző: Ripost

Cristiano Ronaldót, a Juventus labdarúgóját két korábbi klubjával, a Real Madriddal és a Manchester Uniteddel hozzák kapcsolatba a nyári átigazolási időszak előtt – írja a brit Express.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cristiano Ronaldo neve hetek óta az átigazolási hírekben szerepel

Cristiano Ronaldo neve hetek óta az átigazolási hírekben szerepel
Fotó: AFP

Hetek óta az ötszörös aranylabdás portugál labdarúgó klubváltásáról olvasni, ám az Express szerint a Juventus nem akar megválni tőle. Úgy tudják, az olasz klub nem fog tárgyalni Ronaldóval a jövőjéről, mert annak ellenére sem fontolgatják az eladását, hogy a nemzetközi porondon semmit sem nyertek vele.

Az Express hozzáteszi, habár a Juve nem szeretne megválni Ronaldótól, a helyzet megváltozhat, ha a játékos távozni szeretne. Magyarán Ronaldónak kell eldöntenie, hogy kitölti-e a 2022-ig szóló szerződését.

Zinedine Zidane-t, a Real Madrid francia vezetőedzőt is megkérdezték, elképzelhetőnek tartja-e, hogy a három évvel ezelőtt a Juventushoz távozó Cristiano Ronaldo – aki egyre több kritikát kap Olaszországban – visszatér a Realhoz.

„Mindannyian tudjuk, mit tett Ronaldo, és mennyire kedveljük őt. Történelmet írt nálunk, és egy csodálatos játékos, de jelenleg a Juventus futballistája, és nekem ezt tiszteletben kell tartanom” – nyilatkozta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?