SPORT

Családjának ajándékozza góljait a büszke apuka

Igazoltan volt távol és csak többnapos késéssel érkezett meg a kézilabda-világbajnokságra Bodó Richárd.
  • Szerző: sk

Kétszeres apukaként érkezett meg szombaton az egyiptomi kézilabda-világbajnokságra Bodó Richárd. A Szeged kiváló átlövőjének pénteken született meg második gyermeke, az apuka ott lehetett pici Panka születésénél a kórházban. A kislányt tegnap vasárnap vitték haza, a kézis pedig meg sem állt a válogatott gízai szállodájáig. Este pedig már pályára is lépett Uruguay ellen, s négy gólt szerzett a 44-18-ra megnyert csoportmeccsen.

Fotó: MTI

A lefújás után elárulta, mit fogadott meg a találkozó után.
„Az utazással együtt nagyon hosszú volt a nap. De mindenképpen játszani akartam. Az volt a fejemben, hogy három gólt minimum lőjek. Egy a picinek, egy Bencuskának és egy Vivinek. Négy lett, szóval ennek nagyon örülök” – mondta Bodó, aki azzal is kibékülne, ha a németek elleni mai meccsen fejenként két-két gólt szerezne mindegyik családtagja tiszteletére.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Richárd Bodó (@bodoricsi9) által megosztott bejegyzés

A záró mérkőzésnek óriási tétje lesz, mivel itt dől el, hány pontot viszünk tovább a középdöntőbe, kettőt, hármat, vagy egy esetleges bravúrgyőzelemmel négyet. Gulyás István szövetségi kapitány szerint a gárda napról napra fejlődik.

„Már az Uruguay elleni meccs előtt is valamelyest a németek ellen készültünk. Tűzben akartuk tartani a fiúkat, ezért 30 gólos győzelmet tűztünk ki célul. Ez végül nem jött össze, de nincs ezzel baj. Innentől kezdve teljesen a németekre fókuszálunk.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?