SPORT

Óriási blama: elázott a külföldi Nemzeti Aréna az Eb-meccs előtt – videó

Hatalmas mennyiségű esővíz zúdult a pályára, az edzést le kellett mondani.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A bukaresti Nemzeti Aréna víz alatt van, teljesen elázott a gyep, óriási Eb blama ez Romániának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy nappal az első hivatalos Eb-találkozó előtt a bukaresti Nemzeti Aréna játékra alkalmatlan – írja a Székelysport.ro.

Mind pénteken, mind szombaton erős esőzések voltak Bukarestben, ez pedig nem kímélte a labdarúgó Európa-bajnokság C csoport mérkőzéseinek otthont adó Nemzeti Aréna játékterét sem.

A gyepen megállt a víz, edzésre is alkalmatlan a pálya. Az osztrák válogatottnak ma délután lett volna a hivatalos edzése, de le kellett mondani.

A videón jól látszik, hogy teljesen beázott az aréna. A labda megáll a vízben, nem lehet használni a pályát.

A Nemzeti Aréna első Eb-meccsét vasárnap 19 órától rendezik, amikor Ausztria és Észak-Macedónia játszik. Vajon sikerül megoldaniuk holnapra ezt a blamás helyzetet?

A koronavírus miatt egyéves csúszással, de végre elkezdődött a „2020-as” labdarúgó-Európa-bajnokság. A nyitányon helyszíni és virtuális műsorral készültek az olaszok Rómában az első meccs előtt. 12 országban, köztük Romániában is lesznek meccsek. Korábban a román sportsajtó arról cikkezett, hogy Bukarest elveszítheti a szervezői szerepét, ha nem tudja biztosítani, hogy nézők előtt rendezzék meg a román fővárosba tervezett négy mérkőzést. A nézőket tudták biztosítani, a körülményeket kevésbé.

Az Európa-bajnokság keretében júniusban az Ausztria–Észak-Macedónia, az Ukrajna–Észak-Macedónia és az Ukrajna–Ausztria csoportmérkőzéseket, valamint az egyik nyolcaddöntőt játsszák Bukarestben – a tervek szerint.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?