OLDALVONAL

Egy év alatt nagyot fordult a világ a három magyar sztársportolóval

Nagy volt az izgalom a tavalyi férfi kézilabda-világbajnokság alatt, hiszen három magyar játékos gyermekének a születése is erre az időszakra volt kiírva. Azóta már eltelt egy év, a kézisek pedig már édesapaként utaznak a januári Eb-re.
címkék:
  • Szerző: ST

Izgalmas napokat élt át a tavalyi, dán-német közös rendezésű vb-n Balogh Zsolt, Bodó Richárd és Lékai Máté. A három klasszis telefonja ugyanis bármikor csöröghetett volna, hogy párjuknál megindult a szülés. A viadalról végül csak Lékai Máté utazott haza emiatt, hogy aztán pár órával később visszatérjen a vb helyszínére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lékai Máté és Noé
Fotó: Instagram

Balogh Zsolt gyermeke január 25-én, Bodó Richárdé február 1-jén született meg, így nekik nem kellett elhagyniuk a nemzeti csapatot.

Nagy motivációt adhatnak a kis csöppségek a kéziseknek

Január 10-én kezdődik majd a svéd-norvég-osztrák közös rendezésű Európa-bajnokság, amelynek főpróbáján ma, a csehek ellen játszik felkészülési mérkőzést a magyar válogatott Győrben. A három apuka a kontinensviadalon már extrán motivált lehet, hiszen a kis csöppségek nagy erőt adhatnak majd nekik. Lékai Máté és Bodó Richárd játéka ugyan még kérdéses sérülés miatt, de mindketten ott vannak a keretben.

„Ha egy szóval kellene összefoglalni az eltelt időszakot, Bence bearanyozta minden napunkat, így a szentestét is. Ez egy nagyon szép időszak volt, jót tett a lelkemnek, és sokat segített a gyógyulásomban, hogy ilyen sokat lehettem a szeretteimmel”
– mondta el az első családi karácsonyról Bodó Richárd, csapata, a Szeged honlapján.

Bodó Richárd és kisfia, Bence
Fotó: Instagram

Tavaly januárban még a születés izgalmairól beszéltek egymás között Lékaiék a válogatottnál, idén azonban már az apai tippjeiket osztják meg egymással a meccsek közötti időszakban.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?