FOCI-VB

Családi dráma, otthonában lett öngyilkos Messi nagy rajongója

A 20 éves fiú nem tudta feldogozni Argentína kiesését, bánatában felakasztotta magát. Nem ez volt az első öngyilkosság a vb alatt.
  • Szerző: HBK

Öngyilkos lett otthonában egy 20 éves futballszurkoló, miután Argentína kiesett a 2018-as világbajnokság nyolcaddöntőjében.

Halder hatalmas rajongója volt Lionel Messinek, teljesen maga alatt volt, miután az argentinok 4–3-ra kikaptak a franciáktól. Aznap vacsorázni sem volt hajlandó, inkább a szobájába viharzott, az ajtót pedig magára zárta.

A szülei másnap reggel hiába kopogtattak nála, nem nyitott ajtót, ezért hívták a rendőröket. Õk törtek be végül Halder szobájába, ekkor derült ki, hogy a fiatal drukker bánatában felakasztotta magát.

„A fiamnak nem volt semmilyen betegsége. Óriási szurkolója volt az argentin csapatnak,  minden meccset megnézett a tévében. Láttuk rajta a csalódottságot, de soha nem gondoltuk volna, hogy képes ilyet tenni saját magával”nyilatkozta megtörten Halder édesanyja.

Korábban egy másik argentin rajongó is öngyilkos lett, miután Messiék még a csoportkör során 3–0-ra kikaptak Horvátországtól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?