Létrehozva: 2018.07.06.

Lehetetlen küldetés, Brazília reménytelen helyzetből folytatja

Pénteken és szombaton már a negyeddöntõket játsszák az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

Három hét alatt 56 mérkőzést játszottak le a világbajnokságon, amely pénteken a  negyeddöntőkkel folytatódik. Dél-amerikai csapat 60 éve nyert utoljára világbajnokságot az európai földrészen: Brazília az 1958-as svédországi viadalon győzött. A múlt miatt reménytelen helyzetből folytatják?

A %RIPOST% tippelt, ezt várjuk a pénteki és a szombati negyeddöntőkön:

Uruguay-Franciaország

Pénteken 16 órakor két korábbi világbajnok csap össze: a kétszeres győztes Uruguay az egyszeres nyertes Franciaországgal találkozik.

Az európai alakulat félelmetes támadókkal rohamoz, Kylian Mbappe, Antoine Griezmann, Blaise Matuidi és Olivier Giroud garancia a gólokra. Uruguaynak sem lenne gondja a kapu előtt, ám a portugálok elleni nyolcaddöntőben duplázó Edinson Cavani megsérült, és nem léphet pályára.

Nélküle szárnyaszegettek az uruk, Luis Suárez kevésnek tűnik a franciák ellen. Az európai csapat minden poszton picivel jobbnak tűnik.

Tipp: 3-1-re nyer Franciaország

Brazília-Belgium

Nehezen indult be a brazil gépezet, de az utóbbi két mérkőzésén, Szerbia és Mexikó ellen játékba lendült. Coutinho, Neymar, Willian és Gabriel Jesus különösen a nyolcaddöntőben pörgött fel, számos helyzetet kidolgoztak, ami pocsék hír a belgáknak.

Az európai csapat eddig könnyű ellenfelekkel találkozott, nehéz megtippelni az erejét. Legyőzte Panamát, Tunéziát, és az angolok B-csapatát, majd kétgólos hátrányból fordított Japán ellen.

Ami biztos, ha a belgák a brazilok ellen is hátrányba kerülnek, akkor legyinthetünk rájuk. Brazília más kávéház Japánnál...

Tipp: Brazília 2-1-re nyer

Svédország-Anglia

Svédország a tökéletes gépezet, kiemelkedő egyéniségek nélküli jól szervezett alakulat. Nem túl élvezetes a játéka, ám annál hatékonyabb.

Eközben Anglia kínlódott Tunéziával, kikapott a belgák B-csapatától, majd büntetőkkel verte Kolumbiát. Harry Kane-nek jó vb-je van, hat góllal vezeti a góllövőlistát.

A minőségi fölény az angolok felé billenti az esélyeket, de kemény délutánjuk lehet, ha nem kerülnek korán előnybe. Márpedig ez eddig senkinek sem sikerült a svédek ellen: valamennyi meccsén Svédország szerezte meg a vezetést, és csak Németország tudott fordítani ellene.

Tipp: Svédország nyer 1-0-ra

Oroszország-Horvátország

Kevesen számítottak arra, hogy mindkét csapat itt lesz a negyeddöntőben. Különösen az oroszok jelentenek szenzációt, hiszen az előző körben Spanyolországot verték.

Az oroszok már azzal teljesítették a minimális célt, hogy továbbjutottak a csoportból, felszabadultan játszhatnak. Ez akár előnyös is lehet, de még így sem tűnik valószínűnek az újabb siker.

Horvátországot ugyanis a Luka Modric, Ivan Rakitic tandem repíti. Csoportelsőként mentek tovább, miközben megsemmisítették a Lionel Messi vezérelte Argentínát.

Oroszországnak a negyeddöntő jelenti a végállomást.

Tipp: Horvátország nyer 2-0-ra

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

"Anya, szeretlek" - A pilóta dermesztő utolsó szavai, mielőtt a repülőgép lezuhant 135 emberrel a fedélzetén

magyarnemzet.hu

Vitézy: Karácsony most mutatta meg, miért kell őt leváltani

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

hirtv.hu

Benyújtotta lemondását Ukrajna mezőgazdasági minisztere

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-