FOCI-VB

Meglepő tipp, ez a csapat lehet világbajnok sztárfocistánk szerint

Belgium a titkos favorit Juhász Rolandnál. A Videoton játékosa az argentinoknak is drukkol.
  • Szerző: HBK

A Videoton labdarúgócsapatával idén magyar bajnoki címet nyerő Juhász Roland a %%-nak elárulta, kit tart a 2018-as világbajnokság egyik titkos esélyesének.

„Nálam a belgák a titkos favoritok, sokan már két éve is a legjobbak közé várták őket az Európa-bajnokságon. A keretük fiatal és nagyon erős, a játékosok pedig az Eb óta még több rutint szereztek” – kezdte Juhász, aki éveket játszott Belgiumban az Anderlecht csapatában.

A többszörös magyar bajnok védő azt is elárulta nekünk, melyik együttest tartja a legerősebbnek a torna előtt.

„Brazília most a topcsapatok közül is kiemelkedik, a felkészülés alatt elég meggyőző játékot mutatott. Rájuk nem jellemző módon a védekezésüket is összerakták, támadásban pedig mindig is klasszisok voltak. A spanyolokat is odavárom a legjobbak közé, a németekben viszont nem érzem most a címvédés lehetőségét. Annak is örülnék, ha az argentinoknak egyszer kijönne a lépés, Lionel Messi miatt régóta szurkolok nekik.”

A rutinos játékos megérzése szerint a torna gólkirálya egy olyan játékos lesz, akire előzetesen senki nem tippelt volna.

„Meglepetést várok a gólkirályi versenyben, szerintem nem Ronaldo vagy Messi végez az élen, hanem egy új csillag, akire senki nem számít” – vélekedett Juhász.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?