FOCI-VB

Romantika a lelátón, Ronaldónak nem csak a vébé fontos

Eljegyzési gyûrûvel a kezén pózolt Cristiano Ronaldo barátnője a moszkvai lelátón a labdarúgó-világbajnokságon.
  • Szerző: mv

Borzalmas előzményekkel várta a vb rajtot Cristiano Ronaldo. A portugál klasszis a spanyolok elleni meccs előtt megegyezett az ellenőrökkel az adócsalási ügyében.

A Real Madrid sztárja annak tudatában lépett pályára, hogy kétéves felfüggesztett börtönbüntetést kap és be kell fizetnie 18,8 millió eurót. A meccsen úgy tűnt, jókora tehertől szabadult meg, mert hatalmas kedvvel játszott, három gólt szerzett a 3-3-ra zárult meccsen.

Barátnője, Georgina Rodriguez is ott volt Szocsiban, a helyszínen szurkolt szerelmének. A fekete hajú szépség a spanyolok elleni mérkőzés után elhagyta Oroszországot. Részt vett egy milánói divatbemutatón, majd egy madridi medencés partin mulatott, de szerdán már ismét Ronaldóért szorított Moszkvában a Portugália-Marokkó találkozón.

Ráadásul a hölgy ezúttal jókora figyelmet keltett, ugyanis a barátnőjének mutogatta a gyémántgyűrűjét. A The Sun című brit lap szerint eljegyzési gyűrűről lehet szó, amit 615 ezer fontra, vagyis közel 220 millió forintra becsülnek.

Ronaldo közben a pályán remekelt, Portugália az ő góljával verte 1-0-ra Marokkót. Ez azt jelenti, hogy a 33 éves sztár szerezte a luzitánok valamennyi találatát a vb-n, jelenleg négy góllal ő vezeti a góllövőlistát.

Georgina Rodriguez és Cristiano Ronaldo négy gyermeket nevel: a focista legidősebb csemetéje, Cristiano Junior már 8 éves, őt követték az egy éve a béranyától született ikrek, Eva és Mateo, majd nem sokkal később hozta világra Georgina első közös gyermeküket, Alana Martinát. És a legfrissebb hírek szerint Georgina újra állapotos, vagyis az ötödik gyermeket várják!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?