OLDALVONAL

Kitálalt az ismerős, Hosszú Katinka tényleg abbahagyja az úszást?

Bár Hosszú Katinka a balul sikerült olimpiai szereplése után azt mondta, nem kudarccal szeretné befejezni úszókarrierjét, úgy tűnik mégsem tér vissza a versenyzéshez.
  • Szerző: Buster

Hosszú Katinka minden jel szerint nem szándékozik visszatérni a versenyzéshez, hiszen nem kezdte meg a felkészülést, jelenleg pedig szerelmével pihen Olaszországban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hosszú Katinka

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A világklasszis egyik ismerőse a Blikknek beszélt a jelekről, amik arra utalnak, hogy Katinka versenyzőként maga mögött hagyta az élsportot. „Katinka élvezi az életet, elégedett a jelenlegi helyzetével. Egyáltalán nem tűnik úgy, hogy hiányozna neki a versenyzés. Éveken keresztül gyakorlatilag az összes létező viadalon elindult, de most az ősszel kihagyja az ISL fordulóit, ami azért lehet furcsa, mert a sorozat létrejöttét nagyban neki köszönhetjük. Ebben a helyzetben, felkészülés nélkül nincs rá esély, hogy nekivágjon a közelgő Európa-bajnokságnak és a vébének” – mondta a Blikknek a neve elhallgatását kérő informátor, aki szerint akár az is elképzelhető, hogy Hosszú pályafutása a tokiói olimpiával lezárult – „Jelenleg nem érezni rajta a motivációt a folytatásra. Szeret a párjával, Mátéval és a családjával lenni. Azt látni, hogy már nem az úszás a legfontosabb az életében. Az elmúlt hetek alapján egyáltalán nem lepne meg, ha többé nem látnánk őt versenyezni”- tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?