OLDALVONAL

Így lehetsz ott a Bayern München-Sevilla Szuperkupa-meccsen a Puskás Arénában

Ma (szerda) este 18 óráig igényelhetnek még jegyet a magyar szurkolók a Bayern München-Sevilla labdarúgó Európai Szuperkupa-mérkőzésre, amelynek a Puskás Aréna ad otthont szeptember 24-én, 21 órától.
  • Szerző: GG

Igazi csúcsfocit láthat majd az a szerencsés 20 ezer szurkoló (3-3 ezer jegyet kapnak a két külföldi klub drukkerei), aki belépőhöz jut a Szuperkupa-döntőre. A Bajnokok Ligáját veretlenül megnyerő német Bayern München, az Európa-liga-győztes, spanyol Sevillával vív meg a trófeáért. Ez lesz az első nemzetközi mérkőzés Európában a koronavírus-járvány berobbanása után, ahol lehetnek nézők -korlátozott számban– a lelátón.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bayern veretlenül nyerte meg a BL-t
Fotó: AFP

Sorsolás a belépőkért

A magyar érdeklődők 14 ezer jegyet kapnak, ezekre az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján regisztrálhatnak ma 18 óráig. Egy drukker két, egymás mellé szóló belépőt igényelhet, amennyiben a jelentkezés nagyobb lesz, mint amennyi jegy rendelkezésre áll, akkor sorsolással dönt az UEFA, hogy ki kapja meg a bilétákat.

A jegyek egyébként 30, 60 és 120 euróba kerülnek (10770, 21540, és 43080 forint). A hazánkban nagyon népszerű Bayern magyar fanatikusai jó eséllyel mindent megtesznek, hogy lecsapjanak egy-egy tikettre. A bajorok hazai Facebook-rajongói oldalát 24 ezren kedvelik.

„Legkésőbb 2020. szeptember 11-ig minden sikeres jegyigénylő kapni fog egy e-mailt, amely tartalmazni fogja a fizetési határidőt, illetve egy linket a fizetés elvégzéséhez. Amennyiben nem fizeti ki az összes Önnek ítélt jegyet a határidőig, jegyigénylése törlésre kerül”
írja az UEFA honlapja.

20 ezren lehetnek ott a Puskás Arénában
Fotó: AFP

Kötelező a maszkviselés

A stadionban szigorú egészségügyi szabályokat kell betartani. A belépésnél lázmérést végeznek, akinek a testhőmérséklete meghaladja a 37,8 fok, vagy annál magasabb, azt nem engedik be a Puskás Arénába. Az aréna területén végig maszkban kell lenni, még tartalék maszkokat is javasol a nézőknek az szövetség. A távolságtartás mellett arra kérnek mindenkit, hogy csak a helyén ülve egyen és igyon, valamint kerüljék a másokkal való kézfogást.

„A személyzet rendszeresen figyelmeztetni fogja a szurkolókat, a maszkviselés tiszteletbentartására és a távolságtartásra”
írja a közlemény.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?