OLDALVONAL

Indul a jegyárusítás, így lehetsz ott a magyar fociválogatott sorsdöntő meccsén

A magyar válogatott november 12-én fogadja Izlandot a sorsdöntő labdarúgó Európa-bajnoki-pótselejtezőn, amely előtt nagy harc lehet a jegyekért a ma induló értékesítésen. Az ezt követő napokban Szerbia és Törökország is pályára lép a Puskás Arénában.
  • Szerző: GG

A koronavírus-járvány miatt nem lehet telt ház a Puskás Arénában a Magyarország-Izland Eb-pótselejtezőn. Nagyjából 20 ezer néző lehet ott a lelátón, amit jó eséllyel elkapkodnak az MLSZ Szurkolói Klub (SZK) tagjai.

20 ezer néző lehet ott a Puskás Arénában
Fotó: MTI

A jegyárusítás ma, 10 órától indul, azonban első körben három meccses bérleteket bocsát ki az MLSZ, az Izland elleni Eb-pótselejtező, és a Szerbia és Törökország elleni Nemzetek Ligája-meccsekre.

A magyar válogatott hátralévő mérkőzései 2020-ban:

November 12.

20.45: Magyarország-Izland (Eb-pótselejtező)

november 15.

20.45: Magyarország-Szerbia (Nemzetek Ligája)

november 18.

20.45: Magyarország-Törökország (Nemzetek Ligája)

Amennyiben a három nap alatt nem fogynak el ezek a belépők, akkor november 2-tól azok vásárolhatnak, akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak. Érdemes azonban regisztrálni erre, hiszen 80 ezer tagja van az SZK-nak, így vélhetően az összes bérletet elkapkodják, ráadásul 20 százalékos kedvezményt kapnak. Csak online lehet majd vásárolni ezekből, helyszíni és jegyirodai értékesítés nem lesz. Egy személy maximum négy jegyet vásárolhat egy tranzakció után.

A meccsekre csak akkor indul el az egyenkénti jegyértékesítés, ha nem fogynak el a három találkozóra szóló kombinált bérletek.

Az Izland elleni meccs győztese kijut a 2021-re halasztott Európa-bajnokságra. A mieink továbbjutásuk esetén a német, a portugál és a francia válogatottal kerülnek egy csoportba a kontinensviadalon, utóbbi kettőt a Puskás Arénában fogadnánk.

„Bármennyi játéklehetőséget kapok, ha kezdőként, ha csereként beállva lépek pályára a következő mérkőzésen, egyetlen dolgom van, hogy a fiúknak olyan támogatást adjak, és olyan szinten felkészítsük egymást, hogy ne is lehessen más kimenetele az Izland elleni mérkőzésnek, mint hogy kijussunk az Eb-re”
– mondta el Szalai Ádám, a magyar válogatott csapatkapitány az M4 Sportnak.

A magyar válogatott a csoportelsőségért harcol a Nemzetek Ligájában
Fotó: MTI

A szerbek és törökök elleni találkozóknak szintén van tétje, hiszen a magyar válogatott az oroszokkal csatázik a csoportelsőségért, amely a világbajnoki selejtezők kiemelésénél is fontos lehet.

És ezeket olvastad már?