KIAJOBB

7 sportcsillag, aki egy másik sportágban is nagymenő

Mutatjuk, hogyan dob kosárra Bale, hogyan lő kapura Hamilton, de azt is, hogy mit sportol szabadidejében Phelps.
  • Szerző: pr

A foci-fenegyerek Zlatan Ibrahimovics és a teniszisten Novak Djokovic nagy haverok, rendszeresen eljárnak egymás meccseire. És ha összejönnek, akkor már ütögetnek és focizgatnak is egy jót  - ugyanis mindkettő tehetséges a másik sportágában is!

A két sztár a héten kétszer is összefutott: Ibra a Roland Garrosra látogatott ki, Djokovic a PSG francia kupadöntőjét nézte meg. Ennek apropójából a  összegyűjtött további 7 sportcsillagot, akik sokra képesek egy másik sportágban is!

Gareth Bale - kosárlabda

Arról már korábban is írtunk, hogy a Real Madrid walesi focistája nem jön zavarba, ha kosárlabdát adnak a kezébe. A villámléptű játékos gyerekként sokat forgolódott a palánkok alatt. A fiatalon szerzett tapasztalatok nem tűntek el nyomtalanul, Bale vitán felül az egyik legjobban kosarazó focista.

LeBron James - amerikai futball

A clevelandi kosarasról elsőre mindenki azt gondolná, hogy labdával a hóna alatt született. Ez így is van, csakhogy LeBron középiskolás korában a tojáslabdával ugyanolyan jól bánt, mint a kosárlabdával. A posztja elkapó volt, suhancként még egyéni díjat is nyert!

David Beckham - vívás 

Az angolok nemzeti hősét haverja, Tom Cruise tanította meg vívni. Los Angelesben a színészt, Beckhamet és az egyik rosszfiú megformálóját, Will Smith-t csak a három muskétásként emlegetik. Cruise-nak állítólag még külön vívóterme is van, ahol Becks bármikor kedvére gyakorolhat.

Lewis Hamilton - futball

A Forma 1-es pilóta néha ugyan siránkozik, amiért nem tartják igazi sportolónak, ám az autóvezetésen kívül egy másik sportághoz is ért. Kevés szabadidejében szívesen húz focicsukát. A közelmúltban egykori Arsenal-játékosokkal kispályázott. Azt a büntetőt elég keményen bevarrta!

Manny Pacquiao - kosárlabda

A bokszoló hazájában rekorder: ő az első, akit két különböző sportágban is a profik között tartanak számon. Az apró termetű öklöző nagyra tör: a 2014-ben létrehozott KIA Sorento nevű csapatnak nem csupán a tagja, hanem rögtön a vezetőedzője is lett. Utóbbihoz persze inkább csak a nevét adja.

Michael Phelps - golf

Bár az amerikai úszózseninek a víz a természetes közege, azért a zöld gyepen is megállja a helyét. Hatalmas vállait és karizmait nyilván az ütésekhez is jól tudja használni. Több golfversenyen indult már.

Ronaldo - póker

Az igazi Ronaldo Korda György kedvenc sportjában, a pókerben találta meg új szenvedélyét. Ráadásul nem is akárhogyan pakolja a zsetont, és mondja be az all-int. A Bahama-szigeteken idén rendezett szupertornán 42 ezer 100 dollárt (körülbelül 11 millió forintot) nyert.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?