KIAJOBB

Babos Tímea kiszabadult a karanténból, elhagyta az országot

A botrányos kizárás után újra teljes erőbedobással dolgozik a magyar teniszező.
  • Szerző: SK

Már a jövő heti, római tenisztorna helyszínén készül Babos Tímea, az első számú magyar női teniszező, akit szombaton kizártak a jelenleg zajló US Open páros versenyéből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 27 éves játékos New York-i tartózkodása azért ért véget idő előtt, mert partnere, Kristina Mladenovic egyike volt annak a 11 francia játékosnak, akik kapcsolatba kerültek a koronavírussal megfertőzött Benoit Paire-rel. Vasárnap Babos soproni otthonából tett közzé szomorú nyilatkozatot, szerdán pedig már az olasz fővárosból jelentkezett be. Azóta a helyzet javult valamelyest.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ciao Roma!?????? Hiszem, hogy egyszer minden jóra fordul és próbálom azt is hinni, hogy egyébként minden okkal történik... Az elmúlt napok borzasztó eseményei után visszatért a mosoly az arcomra, hiszen végül úgy alakult, hogy eltudtam jönni Rómába. Róma az egyik kedvenc versenyen és városom! A történelem, az emberek, az ikonikus pályák vagy épp a pizza illata különlegessé teszik ezt a helyet. Ugyan idén a ,,buborék,, miatt, zárt kapus versenyként picit más lesz minden, de örülök, hogy itt lehetek és remélem a mosolyom sokáig kitart majd!? • • #freshstart #roma #italy #myfavorite #pizza #pasta #icecream #history • @samsungmagyarorszag #withGalaxy #TeamGalaxy

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés,

„Hiszem, hogy egyszer minden jóra fordul és próbálom azt is hinni, hogy egyébként minden okkal történik. Az elmúlt napok borzasztó eseményei után visszatért a mosoly az arcomra, hiszen végül úgy alakult, hogy el tudtam jönni Rómába” – írta közösségi oldalán. „Róma az egyik kedvenc versenyen és városom. A történelem, az emberek, az ikonikus pályák vagy épp a pizza illata különlegessé teszik ezt a helyet. Ugyan idén a ”buborék„ miatt zárt kapus versenyként picit más lesz minden, de örülök, hogy itt lehetek és remélem, a mosolyom sokáig kitart majd” – tette hozzá.
A világranglistán 101. Babos a selejtezőben kezd a Foro Italicóban, és stábjának tájékoztatása szerint egyelőre nem tudni, hogy párosban indul-e, és ha igen, akkor kinek az oldalán.
A salakpályás római verseny kvalifikációja szombaton rajtol.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?