KIAJOBB

Dárdai hízelgett, a berliniek nagyot csalódtak

A szombati forduló előtt még optimista és boldog volt a magyar edző. A Mainz elleni meccs azonban ismét gyengére sikeredett. Gulácsi és Szalai csapata nyert a Bundesligában.
  • Szerző: ripost

Bizakodva utaztak a Mainzhoz Dárdaiék, mégis lógó orral kellett távozniuk. A Hertha magyar edzője a meccs előtt megdobogtatta a berlini drukkerek szívét, elmondta, milyen nagyra értékeli a fővárosban töltött időt.

„Ajándék az élettől, hogy itt dolgozhatok” - idézi a Berliner Zeitung Dárdait. A hízelgő szavak persze hamarosan megjelentek a csapat Twitter-oldalán is.

A szombati találkozón aztán gyorsan vége lett az örömnek: a Hertha 1-0-ra kikapott az eddig bukdácsoló Mainztól. A berliniek az eredmény mellett a kihagyott helyzetek miatt is csalódottak lehetnek. További rossz hír, hogy az utolsó percekben kiállították a rutinos támadót, Ibisevicet. 

A Bundesliga további magyarjai már örülhettek a lefújás után. A Leipzig Gulácsi Péterrel a kapujában kiszenvedte a győzelmet a Frankfurt ellen (2-1). A sérült Szalai Ádámot nélkülöző Hoffenheim 2-0-ra verte a Schalkét. Szalai csapata pillanatnyilag vezeti a Bundesligát!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?