KIAJOBB

Dzsudzsák a Lokiban: már nem kell sokat várni

A nevelőegyesületéhez 12 év után visszatérő játékos a koronavírus miatt nem igazolhatott külföldre.
  • Szerző: SK

Legkorábban kedden 12 év után visszatérhet Dzsudzsák Balázs a Debrecen focicsapatához. Ez már nem csak kósza pletyka, a felek hivatalosan is elismerték a tárgyalás tényét. A bejelentés hétfőn délelőtt megszülethet, Dzsudzsák tervezett fizetéséről a klub nem árult el semmit, mint ahogy arról sem, hogy a focista szerepet kap-e a egyidejűleg a klub vezetésében is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint ismert, Dzsudzsákot nyáron is megkörnyékezte a Debrecen, akkor azonban elmaradt a megegyezés. A játékost menedzsere állítólag külföldre akarta eladni, voltak is megkeresések Katarból és Ciprusból, ám a koronavírus-járvány meghiúsította ezeket az üzleteket is. Vagy azért, mert az érintett klubok csökkentették kiadásaikat, vagy az utazások miatti karantén-kötelezettség miatt. Időközben a Loki elkezdte az NB II-es bajnokságot, melyet vezet, ezért a játékos könnyebben mond igent.
„Balázs nyár elején nem akart kockáztatni, most azonban látja, hogy jó esély van a feljutásra, s jövőre újra az NB I-ben szerepelhet. Nem akarta évekig a másodosztályban megégetni magát” – mondta a nak egy neve elhallgatását kérő debreceni informátor.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?