KIAJOBB

Így játszhatsz otthon Puskás Ferenccel

Nagyon régóta kampányoltak a szurkolók a magyar legendáért, októbertől megvalósul az álmuk.
címkék:
  • Szerző: SK

Magyarosan, a nevét á-betűvel írva került be a FIFA 21 számítógépes játékba Puskás Ferenc. Az örömhírről a Puskás-ügyek magyarországi nagykövete is beszámolt közösségi oldalán, Szöllősi György elárulta, hogy hosszú évek lobbija előzte meg a mostani sikert.
“Hosszú évek reménykedése, lobbizása, a magyar és a madridista szurkolók kommentjeinek, szavazatainak. lájkjainak, posztjainak ezrei, szakcikkek, ajánlások, blogbejegyzések tucatjai után Puskás Ferenc – így, ékezettel – bekerül az EA Sports FIFA21 játékba. Ez pedig azt jelenti, hogy legismertebb magyar, Puskás Ferenc ott lesz a „fifázó” gyerekek százmillióinak a képernyőjén és gondolataiban is, újabb nemzedék ismeri meg.” – írta a Nemzeti Sport főszerkesztője.

Fotó: MTI

A világsztárokból alkotott legenda-csapat tagjai közül Puskás született a legrégebben, a klubban csak olyan játékosok kaptak szerepet, akik ma már nem aktívak.
Fontos kérdés, hogyan játszhatunk a Honvéd az Aranycsapat és a Real Madrid legendájával? A játékosok az online meccsek során pontokat és virtuális érméket gyűjtenek, ezekből vehetik meg a legenda-csomagokat. Ha szerencsénk van, már az elsőben ott lehet Puskás Ferenc. Ha összejön kellő mennyiségű játékos, akkor már össze is állítható a legenda-csapat, melybe bele is rakhatjuk a magyar kiválóságot.

 

A játék készítői a hivatalos bemutatóban le is írták, miben volt erős a támadó a pályán, s mit várhatunk tőle a játékban.
A széles körben a „valaha volt egyik legjobb csatárként” emlegetett Puskás három BEK-győzelemre vezette a Real Madridot. Cselezési képességével, mozdulataival és tökéletesen időzített befejezéseivel járult hozzá a madridi klub legdicsőségesebb pillanataihoz.” - írta az EA Sport.
A játék október első hetében jelenik meg.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?