KIAJOBB

Magyar rivális verte Hosszú Katinkát Szingapúrban

Az Iron Ladynek így sincs miért szégyenkeznie, az ázsiai verseny nyitónapján négy arany mellett szerzett egy ezüstérmet is.
  • Szerző: acf

Kapás Boglárka is részt vesz az úszó világkupa-sorozat szingapúri állomásán. A népszerű úszónő 800 méteres gyorsúszásban rögtön nyerni is tudott. Ugyanebben a számban elindult Hosszú Katinka is, aki azok ellenére az előkelő negyedik helyen ért be a célba, hogy a hosszú távú futamok nem az erősségei.

Az Iron Lady ezek ellenére a tőle megszokott módon rengeteg érmet nyert, első lett 200 gyorson, 100 háton, 200 vegyesen és 200 háton. A négy arany mellé még egy ezüst is összejött, második lett 50 méteres hátúszásban.

 

Tomorrow is race day #HWAPO #IronLady #IronNation

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

 

Nem csak Kapás és Hosszú képviseli az ázsiai városállamban a magyar színeket: a hosszú combjairól is híres Jakabos Zsuzsanna egy ezüstöt és egy bronzot nyert. A férfiak mezőnyében Gyurta Gergely szállt medencébe, az első nap után egy-egy negyedik és ötödik hely a mérlege.

A világkupa-sorozat szingapúri állomásán szombaton folytatódnak a versenyek, majd a mezőny jövő hét kedden és szerdán már Tokióban méri össze a tudását.

És ezeket olvastad már?