KIAJOBB

Rossi nagyot ünnepelt a nyaralása közben, így látta az Eb-döntőt

Olasz szövetségi kapitányunk elmondta, miben volt Olaszország a legerősebb az Európa-bajnokságon. A magyar kispadon szerzett tapasztalatai alapján beszélt.
  • Szerző: Ripost

Marco Rossi a nyaralása közben értékelte hazája Európa-bajnoki címét egy olasz portálnak. Szövetségi kapitányunk véleményére már csak azért is kíváncsiak voltak, mert a mieink a (halál)csoportban összecsaptak három olyan válogatottal is, amelyeket előzetesen akár a végső győzelemre is esélyesnek tartottak – más kérdés, hogy mindhárom elvérzett már a nyolcaddöntőkben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Marco Rossinak különleges megtiszteltetés a magyar válogatott kispadja

Marco Rossi szerint az olaszok teljesen megérdemelten nyertek Eb-t
Fotó: Ripost

„Olaszország csapatként jobb volt Németországnál, Franciaországnál és Portugáliánál. A riválisaink nagy egyéniségekkel rendelkeztek, de ők nem mindig alkottak nagyszerű csapatot”

- emelte ki Rossi.

„Nagy örömmel és optimizmussal éltem meg az Eb-döntőt. Nyaralás közben, a barátaimmal együtt néztem a mérkőzést, aztán késő éjszakáig ünnepeltünk. Egy ponton már megjósoltam az olasz győzelmet, még ha a döntőt szokás szerint egy-egy apró epizód döntötte el. Jár az elismerés azoknak a játékosoknak, akik főszereplők voltak a tornán, de Roberto Mancininek is, aki elejétől fogva hitt bennük. A döntőt teljesen megérdemelten nyerték meg”

- mondta olasz szövetségi kapitányunk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?