KIAJOBB

Marco Rossi meglepetést okozott, nagy visszatérő a bő Eb-keretben

Közülük kerülhetnek ki az új magyar Eb-hősök! A jó előre beharangozott NB I-es gólkirály(jelölt), Hahn mellett Bogdán, Schön és Spandler is meghívót kapott.
  • Szerző: Ripost

A részben hazai labdarúgó Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott szövetségi kapitánya kihirdette bő keretét, amellyel rövidesen megkezdi a felkészülést a kontinenstornára. Közülük kerül majd ki az a 26 fő, akik szerepelhetnek az Eb-meccseinken. Marco Rossi meglepetést okozott, hiszen hosszú évek után ismét ott van a keretben a kapus, Bogdán Ádám.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rossi kihirdette, kikkel kezdi meg az Eb-felkészülést
Fotó: mlsz.hu

Rossi bő Eb-kerete:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hungarian Football Federation (@mlsztv) által megosztott bejegyzés

A válogatott felkészülése egy héttel az NB I zárófordulója után, május 17-én kezdődik Telkiben. Az MLSZ edzőközpontjában ekkor találkoznak azok a kerettagok, akik a magyar bajnokságban játszanak, és azok a légiósok, akiknek már szintúgy véget ért a klubszezon.

A német Bundesligában szereplők például legkorábban egy héttel később csatlakozhatnak a kerethez, amely Rossi vezetésével 24-én utazik ausztriai edzőtáborába. Onnan másfél hét múltán tér vissza nemzeti csapatunk, hogy a Ciprus (június 4.) és Írország (június 8.) elleni felkészülési meccseit már a szűkített Eb-kerettel, itthon vívja meg a címvédő Portugália elleni Eb-bemutatkozásunk (június 15.) előtt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?