KIAJOBB

Az olimpiai bajnok Nagy Tímea elárulta, ezt tette az oltás előtt

A kétszeres olimpiai bajnok vívó szerint a kórházi dolgozókon is segíthetünk a regisztrációval.
  • Szerző: SK

Több hírességgel együtt Nagy Tímea is azok közé tartozik, akik reklámarcai lettek a koronavírus elleni vakcina fontosságának, s az oltásra regisztrálásnak. A kétszeres világbajnok vívónő szerint a hiteles emberekben megbíznak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az embereket hiteles személyek tudják meggyőzni arról, hogy oltassák be magukat. Olyanok, akikre felnéznek. Ezért is volt megtiszteltetés számomra a felkérés és örömmel vállaltam el. Ha csak néhány embert meg tudok győzni, akkor már megérte” – nyilatkozta a Metropolnak Sydney és Athén bajnoka, aki maga is beoltatta magát, az orosz vakcina első adagját kapta meg.

Nagy Tímeára hallgatnak az emberek
Fotó: Nemzeti Sport

Nagy Tímea elárulta, az oltás előtt még ő is megfontolta a kérdést.

„A háziorvosomban nagyon megbízom, ő megnyugtatott, hogy a vakcinával győzhetjük le a vírust. Van három gyermekem, ezért nem volt kérdés, ha másért nem is, hát beoltattam magam, mert szeretnék nagymama lenni” – mondta a bajnoknő, aki sportvezetőként bízik benne, hogy idén nyáron megrendezik az olimpiát.

„Ez a rendezvény lehet az üzenet, a példa a világnak, hogy igenis legyőzhetünk mindent. Ehhez csupán összefogás kell. Az oltás is egy összefogás, szükség van rá.”

A teljes interjút a Metropol napilap hétfői számában olvashatod el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?