KIAJOBB

Rejtélyes fotó, szenzációs lépésre készül Zlatan Ibrahimovic

Nagyot szólhat a terve. Komolyan gondolja a 39 évesen, koronavírus-fertőzés után is bomba formában játszó világsztár?
  • Szerző: vav

Legjobb időszakát idézve játszik Zlatan Ibrahimovic az AC Milanban. A 39 éves svéd csatárzseni hét találatával vezeti az olasz Serie A góllövőlistáját – pedig bő két hétig házi karanténba zárva két bajnokin nem is játszhatott. Legutóbb, az Udinese ellen is látványos lövéssel hívta föl magára figyelmet (Minek futni, ha repülni is tudsz? – fűzte hozzá), a Twitteren pedig tán még nagyobb feltűnést keltett legújabb posztjával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A góljánál is nagyobb feétűnést keltett a Twitteren
Fotó: AFP

Hogy komolyan gondolja-e, és van-e rá fogadókészség, egyelőre nem tudni, mindenesetre Ibra egy válogatott mezes képével sokkolt.

Mintha csak a visszatérésére célozna a svéd labdarúgó-válogatottba, ahonnan a 2016-os Európa-bajnokság után (116 meccsen szerzett 62 góllal a háza mögött) vonult vissza. Ibra a 2018-as világbajnokság előtt már kacérkodott hasonló lépéssel, de akkor Janne Andersson szövetségi kapitány nem tartott igényt rá.

A svéd válogatott legközelebb jövő szerdán Dániában játszik barátságos mérkőzést, három-három nappal később pedig hazai pályán Horvátország, idegenben Franciaország ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában. Méghozzá sereghajtóként, hiszen eddig mind a négy meccsét elvesztette, a gólkülönbsége 1-8. Elkelne náluk Ibra...

És ezeket olvastad már?