KIAJOBB

Rossi és Dzsudzsák: súlyos döntés előtt a kapitány

Dzsudzsák Balázs csak ma este mutatkozhat be a Debrecenben, Marco Rossi szövetségi kapitány azonban már délután kihirdeti keretét a következő meccsekre.
  • Szerző: SK

Két fontos elvhez próbál ragaszkodni Marco Rossi szövetségi kapitány a kerethirdetések során. Az olasz szakember csak olyan játékosokban bízik, akik szerepelnek klubjukban, és lehetőleg nem szívesen hív be focistát a magyar másodosztályból. Utóbbi kitételt már feladta Korhut Mihály beválogatásával, és jó eséllyel Dzsudzsák Balázsra is számít az NB II-es Debrecenből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

A kapitány ugyanakkor ma délután hirdeti ki keretét az októberi meccsekre, közöttük a létfontosságú, bulgáriai Eb-pótselejtezőre. A névsorolvasás után órákkal, este mutatkozhat be a Debrecenben Dzsudzsák Balázs, aki március óta nem játszott tétmeccset.

„Megvannak azok a szabályok, amelyek alapján mindig összeállítjuk az aktuális keretet, ezek továbbra is érvényesek és továbbra is ugyanazokat az elveket követjük. Természetesen figyelemmel kísérem Balázs teljesítményét a Debrecenben, már csak azért is, mert szeretném megadni neki a lehetőséget, hogy egyedüliként ő legyen a magyar válogatottsági rekorder” nyilatkozta a szövetség honlapjának Rossi.

Fotó: Nemzeti Sport

Az elmondottak alapján nem biztos, hogy elhangzik ma Dzsudzsák neve. Információnk szerint azonban még egy halvány esély maradt, mivel Dzsudzsák személyisége sokat jelenthetne a csapattársaknak Bulgáriában.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?